Κύπρος: Βγάζουν στο δρόμο οικογένεια- Στο «σφυρί» το σπίτι τους

Δραματικές στιγμές ζει η οικογένεια του κύριου Ηράκλη στη Λευκωσία αφού στις 9 Απριλίου το σπίτι τους αναμένεται να βγει στο «σφυρί», καθώς η Τράπεζα θα προχωρήσει σε εκποίηση.


ΠΗΓΗ: ToThemaonline.com/Του Στέλιου Στυλιανού


Σύμφωνα με τον κύριο Ηράκλη, ο οποίος βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή στην εκπομπή του Δημήτρη Σούγλη «Η Αλήθεια Καίει» στο σπίτι φιλοξενεί τη μητέρα του η οποία είναι σοβαρά ασθενής αφού έχει όγκο στον εγκέφαλο, καθώς και τον συνταξιούχο πατέρα του ενώ τα εισοδήματα και των δύο δεν ξεπερνούν τα 1000 ευρώ.

Όπως σημείωσε o 45χρονος παρά τις προσεγγίσεις που έγιναν προς την Τράπεζα, ώστε να βοηθηθούν και οι δύο το μόνο που ζητούσαν ήταν 70-80 χιλιάδες ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Τους εξήγησε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ότι δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά, αφού ξόδεψε αρκετά για την επέμβαση και νοσηλεία της μητέρας του στο Ισραήλ με την Τράπεζα να είναι ανένδοτη.

Όταν τους ανέφερε ότι μπορεί να δίνει δόση 800-900 ευρώ το μήνα ώστε να ξεκινήσει να πληρώνει, η απάντηση που πήρε είναι πως το σπίτι θα εκποιηθεί.

Παρά την επιστολή που απέστειλε μέσω δικηγόρου ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Τράπεζας, η απάντηση που πήρε είναι ότι στις 9 Απριλίου η πρώτη κατοικία του βγαίνει στο «σφυρί» για μια «εξευτελιστικά χαμηλή τιμή» όπως υποστηρίζει.

(φωτογραφία αρχείου)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: