ΚΥΠΡΟΣ: Θλίψη για τον χαμό 28χρονου καθηγητή μουσικής-Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή


Θλίψη σκόρπισε στον εκπαιδευτικό και μουσικό κόσμο η είδηση θανάτου καθηγητή μουσικής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα REPORTER, ο 28χρονος Στέλιος Αροδίτης, καθηγητής μουσικής, έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, το απόγευμα της Τρίτης. Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε, ενώ λίγες ώρες μετά έφυγε από τη ζωή.

Σε ανακοίνωση του, το Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς, στο οποίο δίδασκε ο άτυχος 28χρονος, αναφέρει πως ο θάνατός του σκόρπισε λύπη, τόσο στο προσωπικό του σχολείου, όσο και στους μαθητές του, ενώ σημείωσαν πως μόνο καλή κουβέντα είχε να πει και είχε άριστη σχέση με τους μαθητές τους.

«Να δίνει ο Θεός δύναμη και κουράγιο στην αγαπημένη σου σύζυγο και στη μικρή σου κόρη, στους χαροκαμένους σου γονείς, στους συγγενείς και φίλους, να αντέξουμε το βάρος της απώλειάς σου», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αυτούσια η ανακοίνωση του σχολείου:
«Η Διεύθυνση, ο Καθηγητικός Σύλλογος, η μαθητική κοινότητα και το προσωπικό του Περιφερειακού Γυμνασίου Κοκκινοτριμιθιάς εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου Στέλιου Αροδίτη.

Η σύντομη διαδρομή του μέσα από το σχολείο μας, αλλά και από τη ζωή, αφήνει απέραντη θλίψη και πόνο.

Στέλιο μας,

Τα πόδια μας λύγισαν στο άκουσμα του κακού μαντάτου και τα δάκρυά μας κύλησαν στα μάγουλα για τον άδικο χαμό σου στα 28 σου χρόνια.

Κλαίμε γιατί μένουμε χωρίς εσένα, πιο λίγοι, φτωχότεροι… Τη θύμησή σου δεν θα την αποχωριστούμε ποτέ διότι το κενό της απουσίας σου είναι πολύ μεγάλο.

Κρατάμε τον ήχο από το σαξόφωνό σου, το γέλιο σου, την καλή σου την κουβέντα που είχες πάντα να πεις, την άριστη σχέση σου με τους μαθητές σου, την αγάπη σου για όλους μας.

Κρατάμε την πραότητα, την ομορφιά της ψυχής σου, την καλοσύνη σου.

Να δίνει ο Θεός δύναμη και κουράγιο στην αγαπημένη σου σύζυγο και στη μικρή σου κόρη, στους χαροκαμένους σου γονείς, στους συγγενείς και φίλους, να αντέξουμε το βάρος της απώλειάς σου.

Καλό παράδεισο αγαπημένε μας Στέλιο

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει….

Τώρα ἡ γνωστὴ ψύχρα
κι ὅλα νὰ φεύγουν.
Ζέστες, πουλιά, ἡ διάθεση γιὰ φῶς.
Φεύγουν τὰ πουλιά, ἀκολουθοῦν τὰ λόγια
ἡ μία ἐρήμωση τραβάει πίσω τῆς τὴν ἄλλη
μὲ λύπη αὐτοδίδακτη.
Ἤδη ἀποσυνδέθηκε τὸ φῶς ἀπὸ τὴν ἐπανάπαυση
κι ἀπὸ τὶς καλημέρες σου.
Αποδημητικές καλημέρες, Κική Δημουλά

Η Διεύθυνση και ο Καθηγητικός Σύλλογος του Περιφερειακού Γυμνασίου Κοκκινοτριμιθιάς».  


ΠΗΓΗ:reporter.com.cy