Κύπρος: Ξεψύχησε στην άσφαλτο ο 29χρονος Γιάννης, προσέκρουσε βίαια σε κιγκλιδώματα


Συνεχίζει να θερίζει ο Μολώχ της ασφάλτου, αφού άλλο ένα θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε με το «καλημέρα» στη Λεμεσό, με άλλο ένα νεαρό ν’ αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Στο νέο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού προς το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στην περιοχή Ύψωνα, έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Γιάννης Κολώνας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 29χρονος, ενώ οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στην έξοδο του Νοσοκομείου, με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοσικλέτας του.

Αποτέλεσμα να χτυπήσει βίαια στα μεταλλικά κιγκλιδώματα που βρίσκονταν στη δεξιά πλευρά του δρόμου βάση της πορείας του και να εκτιναχθεί στην άσφαλτο.

Δυστυχώς ο 29χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα και όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού οι επί καθίκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Στη σκηνή για έρευνες έσπευσαν μέλη της τροχαίας και από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται πως ο άτυχος Γιάννης οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ δεν έφερε προστατευτικό κράνος