Κύπρος: Ξεψύχησε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της κόρης της η άτυχη Μέλπω (ΦΩΤΟ)


Στα συντρίμμια του οχήματος της κόρης της ξεψύχησε η 82χρονη Μέλπω Πηλαβάκη από τη Λεμεσό. 

Ήταν γύρω στις 9:45 το βράδυ της Παρασκευής όταν η 62χρονη οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στο δρόμο Αγίου Αμβροσίου – Πάχνας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και αφού παρεξέκκλινε της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και ακινητοποιήθηκε. 

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης 82χρονης. Η οδηγός του αυτοκινήτου, κρατήθηκε για νοσηλεία αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει διάφορα κατάγματα. Η κατάστασή της θεωρείται σοβαρή. 

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Μάνα και κόρη μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της 82χρονης. Η 62χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κατάγματα. 

Νέα έκκληση προς τους οδηγούς για προσοχή έκανε ο Αξιωματικός Δυστυχημάτων Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Κκαφας. 

"Η έκκληση της Αστυνομίας είναι προς όλους τους οδηγούς, προς όλους τους συνανθρώπους μας, να τηρούν τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπουν την οδήγηση. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να φεύγουμε από το σπίτι μας και να επιστρέφουμε πίσω σώοι, τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιποι συνάνθρωποι μας που ο ένας βασίζεται στην ευθύνη του άλλου. Δεν είναι μόνο η ευθύνη η δική μας, είναι ευθύνη όλων να οδηγούμε συνετά, να τηρούμε τους νόμους και τους κανονισμούς για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα."


ΠΗΓΗ:alphanews.Live