Κυπριανίδης: Έπρεπε να... δοθεί πέναλτι στον Αλωνεύτη



Στο τέρμα του Αλωνεύτη με το οποίο ο ΑΠΟΕΛ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 το παιχνίδι με την Ένωση, υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του ποδοσφαιριστή των γαλαζοκιτρίνων.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 ο αναλυτής φάσεων, Γιαννάκης Κυπριανίδης, εξέφρασε την άποψη ότι ορθά μέτρησε το γκολ. Μάλιστα, δεν αρκέστηκε σ΄ αυτό και συμπλήρωσε ότι θα έπρεπε να... δοθεί πέναλτι αφού ο σκόρερ του ΑΠΟΕΛ σπρώχτηκε από αμυντικό της Ένωσης!

«Το πρώτο τέρμα που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ με τον Αλωνεύτη. Φαίνεται να σπρώχτηκε. Ούτε έβλεπε που ήταν η μπάλα. Δεν τιμωρείται. Θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι στο σπρώξιμο του αμυντικού. Η μπάλα ακούμπησε στο χέρι, ήταν ακούσιο» ανάφερε για τη φάση, προσθέτοντας ότι με την αλλαγή των κανονισμών τον ερχόμενο Ιούνιο τότε δεν θα υπάρχουν ακούσια χέρια και αυτό θα θεωρείται παράβαση.

Από εκεί και πέρα σημείωσε άλλη μία φάση σε πέσιμο του Μπέζιακ στην περιοχή της Ένωσης. «Προτίμησε να πέσει αντί να διεκδικήσει πιο δυναμικά τη φάση. Για εμένα σωστά δεν έδωσε ο διαιτητής (σ.σ. Λουκάς Σωτηρίου) παράβαση».

Δείτε τη φάση στο 1:00 του βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: