Κύπρια συγκλονίζει: «Τραυλή, άχρηστη» - Το φοβερό bullying (pics)

Η Κατερίνα στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα με φωτογραφίες από τα σημάδια στο κορμί της


ΘΕΜΑ: OFFSITE.COM.CY


Συγκλονίζει η 26χρονη Κατερίνα Τσικουρή από τη Λευκωσία. Από τα 11 της χρόνια, η Κατερίνα όπως αναφέρει στην Offsite, είχε τραυλισμό που κατάφερε να ξεπεράσει μόλις πέρυσι.

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Τραυλισμού, θέλησε μέσω των social media να μιλήσει για το φοβερό bullying που δέχθηκε στο σχολείο από συμμαθητές της λόγω αυτού του θέματος που αντιμετώπιζε. 

Με μια συγκλονιστική αναπαράσταση δείχνει τα σημάδια που είχε αποκτήσει όταν συμμαθητές της την χτύπησαν γιατί απλώς τραύλιζε.  Την φώναζαν  τραυλή, άχρηστη, άσχημη, ηλίθια, παράξενη... 

Με τα όσα συγκλονιστικά λέει σήμερα, η ίδια θέλει να στείλει το μήνυμα σε όλα τα παιδιά που όπως μας λέει,πιθανόν να περνούν κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε βιώσει η ίδια, η οποία δεν μίλησε σε κανέναν για τον γολγοθά που ανέβαινε σε τέτοια τρυφερή ηλικία.  ''Ίσως γιατί ήμουν αφελής, ίσως γιατί φοβόμουν''.

Η ίδια ξεπέρασε τον τραυλισμό πέρυσι με υπνοθεραπεία, όπως μας λέει.

Το συγκλονιστικό ποστ της στα social media:

''Παγκόσμια Ημέρα Τραυλισμου 22 Οκτωβρίου!!!Ναί!! Είχα κι εγώ τραυλισμό για 12 χρόνια, τον απέκτησα κατα την διάρκεια και δεν ήταν εκγενετής.. αυτή η φωτογραφία και το κείμενο έγινε για να γίνω η φωνή σε όσους δεν μπορουν «μιλήσουν»!! Πάνω στο χέρι μου έχω γράψει μερικά απο τα επίθετα που με έχουν πεί τοσα χρόνια όπως τραυλή, άχρηστη, άσχημη, ηλίθια, παράξενη και πολλά άλλα γιατι πολύ απλά ήμουν διαφορετική.. Τα 4 γραμματα στην κοιλιά.
Μου είναι αυτά που πάντα κολλούσα το Κ, Τ, Π και το Ε. Τα κόκκινα σημάδια πάνω μου είναι τα σημάδια που με έδειραν γιατι απλά τραυλιζα δεν είχα κανει κατι.. το μέτωπο, το μάγουλο, το χέρι και το πόδι.. Τώρα που ξέρεις πως νιώθεις??? Τώρα που τα βλέπεις πως είσαι?? Μόνο γυμνοί νιώθουμε ευαλωτοι.. Να εισαι περήφανος γιαυτό που είσαι!! Είσαι τέλειος ακριβώς όπως είσαι!!!Είμαι περήφανη γιαυτο που είμαι. Ο τραυλισμός έχει φυγει είμαι πολύ καλα και απλά ήθελα να ξέρεις πως δέν εισαι μόνος!!!''