Παραλίμνι: "Κύμα" αγάπης και στήριξης στα πέντε παιδιά της δασκάλας - Νέος λογαριασμός


Χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν θετικά με απεριόριστη αγάπη στην εκστρατεία στήριξης των πέντε ορφανών παιδιών της αγαπημένης δασκάλας Μαρίας Κίτσιου που έφυγε την περασμένη εβδομάδα.

Η περιπέτεια της καρκινοπαθούς εκπαιδευτικού από το Παραλίμνι να της αρνείται το κράτος την οικονομική κάλυψη διαφορετικής θεραπείας από εκείνη της χημειοθεραπείας, που θα της πρόσφερε επέκταση της διάρκειας ζωής της ώστε να μείνει όσο περισσότερο γινόταν στο πλευρό των πέντε παιδιών της, συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους. Παράλληλα, ο αλτρουισμός της να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά της πριν από δύο χρόνια, γνωρίζοντας ότι η ίδια κάποια στιγμή θα έφευγε, με στόχο να σώσει κάθε άλλο καρκινοπαθή που θα βίωνε ανάλογη ταλαιπωρία με την ίδια, αποκάλυψε το μεγαλείο της ψυχής της, γεγονός το οποίο άγγιξε την καρδιά χιλιάδων Κυπρίων. Περισσότερο από όλα, όμως, εκείνο το οποίο ευαισθητοποίησε την πλειονότητα ήταν ότι έμειναν ορφανά τα πέντε παιδιά της, τέσσερα από τα οποία ανήλικα και η μεγαλύτερη κόρη φοιτήτρια.

Επειδή υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα να καταθέσουν τη συνεισφορά τους στους δύο λογαριασμούς οι οποίοι είχαν δημοσιοποιηθεί, η οικογένεια άνοιξε νέο λογαριασμό ώστε να διευκολυνθεί η εκστρατεία.

Ο νέος λογαριασμός είναι ο εξής: Ελληνική Τράπεζα – Κάτοχοι του λογαριασμού: Κitsiou Milia and/or Kitsiou Iliana.

Αριθμός λογαριασμού: 471-10-913357-01.

ΙΒΑΝ: CY49005004710004711091335701