Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκίνησε στην Περνέρα μιλώντας για τον Θανάση από τη Σωτήρα και για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα


“Οφείλουμε να είμαστε συμμέτοχοι στην αλληλεγγύη”

Στο νησί μας βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για δύο εμφανίσεις στο Nava Seaside στην Περνέρα. 

Η πρώτη εμφάνιση του Ελλαδίτη καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 12 Αυγούστου και ο τραγουδιστής στην έναρξη της βραδιάς έκανε συγκινητική αναφορά στον Κύπριο Θανάση Αθανασίου, ο οποίος διαγνώστηκε με λευχαιμία και δίνει μάχη με τη ζωή του. 

Το Nava ανέλαβε να καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας του νεαρού Θανάση από τη Σωτήρα, και για το σκοπό αυτό οργανώθηκαν οι δύο αυτές συναυλίες με τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ανέφερε on stage:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ απόψε, όμως πρέπει να δώσετε και συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον. Εδώ απόψε στηρίζουμε τον Θανάση και τα συγχαρητήρια είναι για όλους εσάς. Παρακαλώ ένα χειροκρότημα για τον Θανάση. Πρέπει να πω συγχαρητήρια και στον επιχειρηματία, τον Δημήτρη Μασσιά. Είχαμε μία επικοινωνία και είπαμε πως δεν γίνεται να μένουμε αμέτοχοι σε κάποια πράγματα, τα οποία συμβαίνουν στην κοινωνία μας και οφείλουμε να είμαστε συμμέτοχοι στην αλληλεγγύη και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

.

ΠΗΓΗ:  ilovestyle