Κτηματολόγιο Αμμοχώστου: Πως θα εξυπηρετείται το κοινό

Μετακόμιση Επαρχιακού Κτηματολογικού Γραφείου Αμμοχώστου σε νέο κτίριο στο Παραλίμνι.

 Όπως σας ενημέρωσε το neAmmochostos, σε χθεσινο δημοσίευμα (Δείτε εδώ) το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας ανακοινώνει ότι όλες οι διαδικασίες μετακόμισης του Επαρχιακού Κτηματολογικού Γραφείου Αμμοχώστου από την επαρχία Λάρνακας στο νέο του κτίριο στο Παραλίμνι, θα ολοκληρωθούν την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου 3 και 4 Σεπτεμβρίου, τόσο το Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου όσο και το προσωρινό Παράρτημα Παραλιμνίου θα τεθούν εκτός λειτουργίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το κοινό προτρέπεται όπως χρησιμοποιεί το Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Λάρνακας, ή/και τα υπόλοιπα Επαρχιακά Κτηματολογικά Γραφεία στις άλλες πόλεις, για όλες τις κτηματολογικής φύσεως δικαιοπραξίες.

Το Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου θα ξεκινήσει την κανονική του λειτουργία στις 5 Σεπτεμβρίου 2018, στο νέο του κτίριο (διεύθυνση: Λεωφόρος 1ης Απριλίου 245, 5280 Παραλίμνι).

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας απολογείται εκ των προτέρων για πιθανά μεμονωμένα προβλήματα, τα οποία δυνατό να παρουσιαστούν.

ΚΥΠΕ