Κρύφτηκε και έκλαιγε το παιδάκι στην αυλή, δεν τον σταματούσε η… κοκαΐνη

Όπως όλα δείχνουν, η χρήση σκληρών ναρκωτικών οδήγησαν στον θάνατο τον 30χρονο που έσβησε τα μεσάνυχτα μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, ενώ έγινε η αιτία, η σύζυγος και το δεκάχρονο παιδί τους, να ζήσουν ένα μαρτύριο.

 

 Ο 30χρονος, που απασχόλησε τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση στην οικία του στις Καμάρες και γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία ενώ λίγο προηγουμένως ο νεαρός είχε κλέψει τα κλειδιά αυτοκινήτου γυναίκας η οποία βρισκόταν σε κερματοδέκτη νερού.

 

Όταν ο 30χρονος αντιλήφθηκε του αστυνομικούς στην οικία του, ξυλοφόρτωσε τη σύζυγο του, ενώ το 10χρονο κοριτσάκι τους είχε κρυφτεί στην αυλή της οικίας, και έκλαιγε.

 

Τα μέλη της δύναμης αφού εντόπισαν την 10χρονη, έκριναν ότι η επέμβαση τους ήταν αναγκαία αφού υπήρχε κίνδυνος, και ως εκ τούτου εισήλθαν στην οικία από ανοικτή πόρτα.

 

Εντός της οικίας οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σύζυγο του 30χρονου σε κατάσταση σοκ ενώ σε υπνοδωμάτιο εντοπίστηκε ημίγυμνος ο νεαρός, σε έξαλλη κατάσταση, όπου φώναζε και κλωτσούσε ότι έβρισκε μπροστά του.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον κατευνάσουν τον 30χρονο κτύπησε ένα αστυνομικό στο πρόσωπο ενώ τα τελικά τα μέλη της δύναμης κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν, χρησιμοποιώντας την ανάλογη βία.
   
Μετά από  λίγο ο 30χρονος ηρέμησε αλλά στη συνέχεια και ενώ είχε συλληφθεί, μελάνιασε και δεν ανταποκρινόταν στις υποδείξεις των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθούν οι χειροπέδες και να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες για να συνέλθει.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 30χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης του, ωστόσο γύρω στη 01.35 σήμερα τα ξημερώματα απεβίωσε.
 
Από τον 30χρονο λήφθηκε δείγμα ούρων και από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στην κοκαΐνη.
 
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η σύζυγος του 30χρονου, η οποία έφερε τραύμα στο στέρνο, εκδορές και ερυθρότητα.

 

Από την νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του το πρωί από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, ο θάνατος του 30χρονου οφείλεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα ενώ λήφθηκαν δήγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.