Κρούσματα κορωνοϊού στο Δήμο Δερύνειας


Μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου έχει ανασταλεί η λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου Δερύνειας ύστερα από τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «μετά από επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid -19 σε εργαζόμενους στη Δημοτική Υπηρεσία, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Υπηρεσιών του Δήμου μέχρι 11 Δεκεμβρίου. Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία του Κέντρου Ενηλίκων».

Ο Δήμος Δερύνειας θα ενημερώσει τους πολίτες για την επαναλειτουργία των Υπηρεσιών του το συντομότερο δυνατό, ενώ σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις καλείται το κοινό να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 99595570.

Πληρωμές λογαριασμών μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω της Υπηρεσίας JCC SMART, ή σε Τραπεζικά Ιδρύματα.

Σημειώνεται ότι «όσον αφορά τις αιτήσεις για τη θέση Δημοτικού Μηχανικού, για την οποία η τελευταία ημερομηνία υποβολής ήταν η 4η Δεκεμβρίου, αυτή μεταφέρεται στις 15.00 το μεσημέρι της 18ης Δεκεμβρίου 2020».

Ο Δήμος Δερύνειας «λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης και απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία που ενδεχομένως να υποστεί το κοινό».