Κρίσιμα φοιτητής που έπεσε από φωταγωγό ξενοδοχείου στη Λευκωσία… Με τραύματα άλλοι δύο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 25χρονος φοιτητής από την Ινδία ο οποίος έπεσε από φωταγωγό ξενοδοχείου στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία ότι σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία, πρόσωπα έριχναν μπουκάλια σε άλλα πρόσωπα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο εν λόγω υποστατικό, όπου εντόπισαν 32χρονο και 74χρονο, οι οποίοι ήταν τραυματισμένοι στο κεφάλι. Επίσης, τρίτο πρόσωπα ηλικίας 25 ετών, εντοπίστηκε στο φωταγωγό, πεσμένο στο έδαφος και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για τον απεγκλωβισμό του κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Ο φοιτητής ακινητοποιήθηκε και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων τοποθετήθηκε σε φορείο και  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο  στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και οι άλλοι δύο Ινδοί οι οποίοι έφεραν τραύματα αλλά η κατάσταση τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάπεσε το άτομο διερευνώνται από την Αστυνομία.

Στο μεταξύ η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον 32χρονο καθώς όπως διαπιστώθηκε διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.