Κραυγή αγωνίας από άλλη μια συμπατριώτισσα μας

Η κυρία Ειρήνη Πέτρου είναι από την Αγλαντζιά και είναι μητέρα 3 παιδιών. Είναι μονογονιός και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Το μικρότερο της παιδί είναι με ειδικές ικανότητες και το φροντίζει η ίδια. Δεν εργάζεται και χρειάζεται την βοήθεια μας. Δεν ζητάει χρήματα αλλά όσα εμείς δεν χρειαζόμαστε πια. 



Η ίδια αναφέρει στο ant1ıwo:
 «Γεννήθηκα στις 23/5/1975 στην Λευκωσία. Πέρασα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Δεν πήγα σχολείο και πάντα η ζωή, μου έδειχνε την πιο σκληρή της πλευρά. 

Είμαι χωρισμένη εδώ και πολλά χρόνια και έχω 3 παιδιά. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα…

 Το μικρότερο μου παιδί είναι με ειδικές ικανότητες και προσπαθώ καθημερινά να κάνω ότι μπορώ για να είναι καλά. Έχω πολλά προβλήματα και πρόσφατα ζήτησα και την βοήθεια ψυχολόγου. 

Παίρνουμε επιδόματα από το κράτος και δεν ζητώ χρήματα, ζητώ όμως να με βοηθήσει να βρω ένα σπίτι ώστε να μην πληρώνω τόσο μεγάλο ενοίκιο. Είναι πολύ δύσκολο να πληρώνω κάθε μήνα ενοίκιο που ξεπερνά τα 500 ευρώ. Δυσκολεύομαι πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώνω ρεύμα και νερό. Αν με βοηθήσουν να βρω ένα σπίτι χωρίς ενοίκιο ή με χαμηλό ενοίκιο, σίγουρα θα μπορώ να αντεπεξέλθω.  

Επίσης, θέλω να παρακαλέσω όλους εσάς που δεν χρειάζεστε τα παλιά σας ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες και κουϊλς, να μην τα πετάξετε, τα χρειάζομαι άμεσα. Δεν έχουμε ρούχα αλλά ούτε κουβέρτες. Δεν θέλω καινούργια, δεν με πειράζει φτάνει μόνο να έχω. Σας παρακαλώ μην τα πετάτε, τα χρειάζεται η οικογένεια μου. Σας ευχαριστώ πολύ».



Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Ειρήνη στο τηλέφωνο 96287883