Κρατούμενος έκρυβε στον… πρωκτό του κινητό, φορτιστή και ναρκωτικά


Στον ύπνο φαίνεται πως έπιασε κρατούμενος αστυνομικούς στην Πάφο, καθώς αφού βρισκόταν σε κρατητήρια, κατάφερε και εξασφάλισε φορτιστή, κινητό και ναρκωτικά, τα οποία στη συνέχεια έκρυψε στον… πρωκτό του.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, 38χρονος Κύπριος είχε συλληφθεί και τεθεί υπό κράτηση, στις 12 Αυγούστου, για κατοχή ναρκωτικών, ενώ στη συνέχεια, αφού παραπέμφθηκε σε δίκη, διατάχθηκε η κράτηση του ως υπόδικος στις Κεντρικές φυλακές, όπου τον μετέφεραν αστυνομικοί.


Κατά τον νενομισμένο και εξονυχιστικό έλεγχο που του διενεργήθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα, διαπιστώθηκε ότι ο κρατούμενος έκρυβε αντικείμενα στον πρωκτό του και ως εκ τούτου μεταφέρθηκε από δεσμοφύλακες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.


Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι στον πρωκτό του ο 38χρονης έκρυβε ένα φορτιστή, ένα κινητό και ποσότητα ναρκωτικών, περίπου 18 γραμμάρια σε συσκευασίες, τα οποία όπως ισχυρίστηκε εξασφάλισε κατά την παραμονή του στα κρατητήρια.


Ο 38χρονος αφού ενημερώθηκε ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να του αφαιρεθούν, τότε ο ύποπτος του ανέφερε ότι θα τα… αφοδεύσει όπως έκανε κατά την παραμονή στα κρατητήρια, όταν τα χρησιμοποιούσε.


Ως εκ τούτου, ο κρατούμενος αφόδευσε τελικά τα αντικείμενα τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις.