Κορωνοϊός: Στα 17 τα συνολικά κρούσματα στο Παραλίμνι


Σημαντικά στοιχεία παρουσιάζει ο διαδραστικός χάρτης του Πανεπιστημίου Κύπρου όσον αφορά τα κρούσματα ανά Δήμο στην ελεύθερη Κύπρο.


Τα περισσότερα θετικά κρούσματα προκύπτουν στον Δήμο Αραδίππου με 120 τοπικά κρούσματα. Ακολουθεί ο Δήμος Πάφου με 68 κρούσματα. Στον Δήμο Στροβόλου προέκυψαν 56 κρούσματα, ενώ ο Δήμος Λάρνακας έχει 41 κρούσματα. Ο Δήμος Λακατάμειας μετρά 38 κρούσματα έχοντας περισσότερα από τον Δήμο Λευκωσίας ο οποίος μετρά 32 θετικά κρούσματα. Ο Δήμος Λεμεσού κατέγραψε μέχρι στιγμής 27 κρούσματα κορωνοϊού, με τον Δήμο Λατσιών να έχει 20. Ο Δήμος Παραλιμνίου καταγράφει 17 κρούσματα, ενώ ο ακολουθεί ο Άγιος Δομέτιος και ο Δημός Γεροσκύπου με 15 κρούσματα. Ένα λιγότερο και συγκεκριμένα 14 έχει η περιοχή Έγκωμη στην Λευκωσία, ενώ η Αγλατζιά και το Γέρι έχουν 13 και 10 αντίστοιχα. Δέκα κρούσματα μετρά και η Μέσα Γειτονιά.

Επαρχία Αμμοχώστου:

 Στην Επαρχία Αμμοχώστου παρουσιάζονται θετικά στοιχεία, καθώς εκτός από το Δήμο Παραλιμνίου (17) οι υπόλοιπες περιοχές παρουσιάζουν μονοψήφιο αριθμό κρουσμάτων. 

Συγκεκριμένα στο Παραλίμνι τα κρούσματα από 15 ανέβηκαν στα 17, το Αυγόρου μαζί με την Δερύνεια έχουν από 4 κρούσματα, ενώ 3 κρούσματα έχει το Φρέναρος. Από 2 κρούσματα έχει το Λιοπέτρι (το οποίο στην προηγούμενη καταγραφή είχε ένα κρούσμα) και το Ξυλοφάγου. Τέλος ο Δήμος Αγίας Νάπας μετρά ένα μόνο κρούσμα.