Κορίτσι πάλεψε με καρχαρία και νίκησεΕίναι ζωντανή, έχει όλα τα μέλη της και ποζάρει στην κάμερα με ένα τεράστιο χαμόγελο και το λούτρινο ζωάκι της αγκαλιά... Ένα κορίτσι μόλις 10 ετών δέχθηκε επίθεση από καρχαρία σε παραλία της Φλόριντα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πάλεψε και κατάφερε να μείνει ζωντανή, νικώντας την άνιση μάχη μέσα στη θάλασσα.

 

Ο καρχαρίας δάγκωσε το μικρό κορίτσι στα πόδια και στο χέρι. Οι ουλές που θα μείνουν στο κορμάκι του, θα υπενθυμίζουν τη μεγάλη της περιπέτεια στη θάλασσα της Φλόριντα, όντας μικρό τίμημα μπροστά στον άθλο της να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, να νικήσει και να μείνει ζωντανή.

 

Η Peyton Shields γιόρταζε τα γενέθλιά της στην παραλία Crescent, σε απόσταση 40 μιλίων βόρεια από την πασίγνωση Daytona Beach, όταν δέχθηκε την επίθεση από έναν καρχαρία, ο οποίος είχε κρυφτεί στα κύματα.

 

Ο καρχαρίας κάρφωσε τα δόντια του και στα δύο πόδια του κοριτσιού και αμέσως μετά, τη δάγκωσε και στο αριστερό χέρι.

 

Ο πατέρας του παιδιού, Στιβ, δήλωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ: «Την είδα να βγαίνει από τη θάλασσα με αίματα στο χέρι και στα πόδια. Έτρεξα αμέσως κοντά της. Από απόσταση νόμιζα πως είχε κτυπήσει, όταν πήγα κοντά, είδα τι είχε συμβεί και τη μετέφερα αμέσως στο νοσοκομείο».

 

Η μικρή Πέιτον, παρ' ότι τρομοκρατήθηκε, δήλωσε ότι μόλις γίνει καλά, θα βουτήξει και πάλι στη θάλασσα, καθώς είναι η μεγάλη της αγάπη.