Κολλημένο στo N.1 των YouTube Trend το El Diablo! 200.000 πρεμιέρα το Last Dance!


Ποιος είναι το αγόρι που έχει κλέψει την καρδιά της Στεφανία Λυμπερακάκη και ζήλεψε το follow του Κωνσταντίνου Αργυρού 

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η 18χρονη καλλιτέχνιδα ζει το όνειρό της και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα ανεβεί στη σκηνή και θα ξεσηκώσει τους Ευρωπαίους με το «Last Dance». 

Η Στεφανία Λυμπερακάκη γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Η ίδια είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες. Στο χώρο της Eurovision η ταλαντούχα τραγουδίστρια δεν είναι εντελώς άγνωστη, καθώς το 2016 είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision, ως μέλος του συγκροτήματος «Kisses» που εκπροσώπησε την Ολλανδία, τερματίζοντας στην 8η θέση.

Παράλληλα με την καλή πορεία των επαγγελματικών της, η Στεφανία Λυμπερακάκη ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Γιανς. Ο Γιανς είναι επίσης τραγουδιστής της Ολλανδίας και συγκεκριμένα ανήκει στο boyband, «Fource». Το ζευγάρι τον περασμένο Οκτώβρη συμπλήρωσε δύο χρόνια σχέσης και απ’ ότι φαίνεται είναι full in love! 

3847765150432789 stefaniaagori9


Οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media και τα τρυφερά λόγια που ανταλλάσσουν μαρτυρούν ότι οι δύο νέοι ζουν έναν μεγάλο έρωτα και είναι αχώριστοι! 

Ο Γιανς βρίσκεται στο πλευρό της αυτή την περίοδο της προετοιμασίας για τον διαγωνισμό της Eurovision και τη στηρίζει με κάθε τρόπο. 

3847765115488341 stefaniaagori10


 Πριν από λίγο καιρό, η Στεφανία Λυμπερακάκη είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι ο σύντροφός της ζήλεψε όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός την έκανε follow στο Instagram και της έστειλε μήνυμα για να την συγχαρεί. «Ο σύντροφός μου ζήλεψε, όταν με έκανε follow και μου έστειλε μήνυμα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μου έγραψε ότι είμαι αστέρι, πολύ καλή και συνεχίσαμε να μιλάμε. Τότε, ο σύντροφός μου είπε: "Έλα σταμάτα, φτάνει!"». 

3847765067751729 stefaniaagori3


 Χρήστες από τουλάχιστον 80 χώρες συντονίστηκαν στο ERTflix προκείμένου να ακούσουν το τραγούδι

Μέσω του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, η ΕΡΤ έκανε γνωστό πως μόλις ένα 24ωρο μετά την επίσημη πρώτη παρουσίαση της φετινής μας συμμετοχής, στη Eurovision με το  «Last Dance», χρήστες από τουλάχιστον 80 χώρες συντονίστηκαν στο ERTflix προκειμένου να ακούσουν το τραγούδι.

Το «Last Dance» που ερμηνεύει η χαρισματική και ταλαχτούχα Στεφανία Λυμπερακάκη επέρασε πολύ γρήγορα τις 200.000 προβολές ενώ οι χώρες στις οποίες προβλήθηκε περισσότερο ήταν η Ισπανία, η Γερμανία, η Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο από την Ευρώπη και οι Καναδάς, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Παναμάς και Εκουαδόρ από τον υπόλοιπο κόσμο.

Εντωμεταξύ μόλις 14 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του στο κανάλι της Panik Records στο YouTube, το «El Diablo» κατάφερε να εκτοξευτεί στο No1 των Youtube trends και να κολλήσει εκεί, έχει κατορθώσει να προσελκύσει 1,7 εκ. θεάσεις, 11,5 χιλίαδες comments και 38k like reactions.

Oι bookers στα στοιχήματα το δίνουν μέχρι και στην 5η θέση και όλο και ανεβαίνει.

Το φετινό τραγούδι της Κύπρου εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί και ανάμεσα στους Youtubers που ασχολούνται φανατικά με την Eurovision αφού σε όλα σχεδόν τα βίντεο με τα «προγνωστικά» ψηφίζεται ως το καλύτερο του φετινού διαγωνισμού και βγαίνει πρώτο.