Κόκκινη Λίμνη: Έχουν σχέση με τον «Ορέστη» τα σφουγγάρια;



Το μυστήριο με τα σφουγγάρια στην Κόκκινη Λίμνη και τα σενάρια

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες τόσο στην Κόκκινη Λίμνη όσο και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο για τον εντοπισμό των θυμάτων του ‘’Ορέστη’’.

Μυστήριο παραμένει ακόμα πάντως το πως και γιατί βρέθηκαν στην Κόκκινη Λίμνη τα αντικείμενα που ανασύρθηκαν την Τετάρτη.

Θυμίζουμε ότι ο δυτης ανέσυρε από την Κόκκινη Λίμνη σφουγγάρια και ξύλα τυλιγμένα και δεμένα σε χαλάκι. Τα αντικείμενα έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις την στιγμή που ήδη αρκετά σενάρια συνδέουν τα αντικείμενα με την δράση του Ορέστη.

Ήταν ίσως μια ‘’πρόβα’’ του 35χρονου Αξιωματικού; Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορεί για τα σφουγγάρια και το ξύλο είναι ο ‘’Ορέστης’’ να έκανε μία τύπου δοκιμή στην Κόκκινη Λίμνη με στόχο να διαπιστώσει κάποια πράγματα για να ρίξει ακολούθως εκεί τα θύματα του.

Ένα δεύτερο σενάριο, είναι τα αντικείμενα αυτά να έχουν κάποια σχέση με τις δολοφονίες και να ήθελε ο ‘’Ορέστης’’ να εξαφανίσει πιθανά ίχνη του.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αναζητούν την άκρη και αυτού του μυστηρίου ενώ ‘’φως’’ είναι πολύ πιθανόν να ρίξουν και οι επιστημονικές εξετάσεις των αντικειμένων.

eurima1

eurima3


ΠΗΓΗ:offsite,com.cy