Κλειδί ο άνθρωπος στον οίκο ανοχής που έκανε τις συνεννοήσεις με τον Μίχο


Κομβικό ρόλο για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων έχει ο οίκος ανοχής, που όπως αποκάλυψε η 12χρονη, την οδηγούσε εκεί ο Ηλίας Μίχος –πιθανότατα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες- και την εξέδιδε.  

Στο πλαίσιο αυτό ερευνάται αν πίσω από την εκπόρνευση του παιδιού κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα.

Πρόκειται για τον οίκο ανοχής στον οποίο στις 12 Οκτωβρίου πραγματοποίησαν «έφοδο» οι αστυνομικοί, κατά την διάρκεια της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη τριών εκδιδόμενων γυναικών και ακόμα μία εργαζόμενη που δεν είχαν τα απαιτούμενα έγγραφα για να εργαστούν.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Κλειδί ο άνθρωπος που υποδεχόταν τον Μίχο στα ραντεβού

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον εντοπισμό του ανθρώπου που υποδεχόταν τον 53χρονο φερόμενο μαστροπό και βιαστή της 12χρονης, με τον οποίο φαίνεται να είχε έρθει σε συνεννόηση, για τα «ραντεβού» που κλείνονταν και κατέληγαν στον βιασμό της.

Η 12χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες,  περιέγραψε το συγκεκριμένο άτομο , το οποίο χαρακτηρίζεται «κλειδί» στην υπόθεση, ως έναν νέο άνδρα γύρω στα 30-40 και μάλιστα τον είχε ακούσει να λέει στον Μίχο πως  «θα μπλέξουμε», λόγω της ηλικίας της.

Στην ανακρίτρια 3 άνδρες 

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της 33ης ανακρίτριας, οι τρεις άνδρες 33,34 και 36 ετών, που συνελήφθησαν έπειτα από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους, καθώς φέρονται να είναι κάποιοι από τους «πελάτες» που μετά από επικοινωνία συναντήθηκαν με την 12χρονη πραγματοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις τους σε βάρος της.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν αστυνομικές πηγές, θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις, ατόμων που συνάντησαν και βίασαν το παιδί, δίνοντας χρήματα.

Γι' αυτό τον λόγο τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και αυτό γιατί, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., υπάρχει ένας μεγάλος όγκος δεδομένων, για τα εν λόγω πρόσωπα, όπου αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα.

Στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως άτομα που συνομίλησαν με το προφίλ της 12χρονης

Την ίδια ώρα εξακολουθούν να παρουσιάζονται στο Ανηλίκων, αυτοβούλως άνδρες, που υποστηρίζουν ότι συνομίλησαν με την 12χρονη. Πίσω από τις συνομιλίες, σύμφωνα με την δικογραφία ήταν ο Ηλίας Μίχος που ανέφερε την ηλικία των 16 ετών.

Τελευταίος πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ, ένας 25χρονος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο οποίος κατέθεσε υπόμνημα, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο, όπως και στους προηγούμενους.

Φέρεται και αυτός να υποστήριξε πως είχε επισκεφθεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών για ενήλικες και πιθανότατα να είχε συνομιλήσει με το προφίλ που διαχειριζόταν ο Μίχος, χωρίς όμως να πραγματοποιήσει ποτέ συνάντηση.

Αυτό που εκτιμούν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., είναι το γεγονός ότι πιθανότατα και άλλοι άνδρες θα παρουσιαστούν αυτοβούλως για να υποστηρίξουν πως δεν είχαν καμία επαφή με το παιδί, φοβούμενοι μήπως εντοπιστούν τα ίχνη τους και δημιουργηθεί πρόβλημα με την οικογένεια τους.

.

Πηγή: iefimerida