ΚΕΠΑ: Μια συγκινητική πράξη από την γιαγιά Μαργαρίτα


Μια συγκινητική πράξη φέρνει στην επιφάνεια το ΚΕΠΑ. Όπως αναφέρει στην πιο κάτω ανακοίνωση, λίγο πριν φύγει από τη ζωή η γιαγιά Μαργαρίτα, ζήτησε όσα χρήματα μαζευτούν να προσφερθούν στο ΚΕΠΑ, προκειμένου να ενισχύσει το τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που παράγει το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα στην επαρχία Αμμοχώστου όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε αναλυτικά:
"Η μακαριστή γιαγιά Μαργαρίτα Χριστοδούλου, φιλοξενήθηκε για λίγο καιρό στο ΚΕΠΑ μετά από μια επέμβαση που έκανε και μόλις ανάρρωσε επέστρεψε στο σπίτι της.

 Πέρασε πολύ όμορφα τον καιρό που βρισκόταν μαζί μας και ζήτησε από την οικογένειά της όταν έρθει η ώρα να αναχωρήσει από αυτή τη ζωή, τα χρήματα που θα μαζευτούν να προσφερθούν στο ΚΕΠΑ για την Κατ’ Οίκον Διανομή Ζεστού Φαγητού και το Κοινωνικό Παντοπωλείο. 

Με αυτό τον τρόπο η γιαγιά Μαργαρίτα φρόντισε ακόμα και με την κοίμησή της να βοηθήσει άπορες οικογένειες. Την ευχαριστούμε και ευχόμαστε Καλό Παράδεισο και Αιωνία της η μνήμη σήμερα που είναι το 9ήμερο μνημόσυνό της. Θα θυμόμαστε το όμορφο φωτεινό της πρόσωπο με πολλή αγάπη.


Ευχαριστούμε θερμά την οικογένειά της γιαγιάς Μαργαρίτας για την αγάπη και τη στήριξη προς το φιλανθρωπικό έργο του ΚΕΠΑ.

* Στην πιο πάνω φωτογραφία η γιαγιά Μαργαρίτα ταΐζει τη γιαγιά Μαρία Οικονόμου που είναι τυφλή."