Κενές θέσεις στην Ελεγκτική Υπηρεσία και στο Τμήμα Πολεοδομίας

Κενές θέσεις Διευθυντή Ελέγχου και Διευθυντή Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως στη Δημόσια Υπηρεσία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ.

 

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

1.    Κενή θέση Διευθυντή Ελέγχου, Ελεγκτική Υπηρεσία

Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 13 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, με ημερομηνία 11.1.2019, έχει προκηρυχτεί για πλήρωση η κενή μόνιμη θέση Διευθυντή Ελέγχου, Ελεγκτική Υπηρεσία.

Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (www.psc.gov.cy) ή μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας (Αριάδνη) (https://eservices.cyprus.gov.cy), όχι αργότερα από την Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 14:00.

Για να προχωρήσει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, ο αιτητής θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος χρήστης στην Αριάδνη. Η ταυτοποίηση των αιτητών σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη ή άλλο εξουσιοδοτημένο κέντρο δεν είναι απαραίτητη.

Ο αιτητής επιλέγει τη θέση για την οποία ενδιαφέρεται και συμπληρώνει τα πεδία της αίτησης. Για την επιτυχή υποβολή της αίτησης πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα υποχρεωτικά πεδία.

Εγκεκριμένη Μισθοδοτική Κλίμακα:  Α15(i):  €64.713, 67.333, 69.953, 72.573, 75.193, 77.813, 80.433.  Στη μισθοδοσία προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις έχουν εγκριθεί με νομοθεσία. Επιπλέον, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.

2.     Θέση Διευθυντή Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως

Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 14 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, με ημερομηνία 11.1.2019, έχει προκηρυχτεί για πλήρωση η μόνιμη θέση Διευθυντή Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, η οποία αναμένεται να κενωθεί από 1.2.2019 λόγω αφυπηρέτησης της κατόχου της θέσης.

Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (www.psc.gov.cy) ή μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας (Αριάδνη) (https://eservices.cyprus.gov.cy), όχι αργότερα από την Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 14:00.

Για να προχωρήσει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, ο αιτητής θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος χρήστης στην Αριάδνη.  Η ταυτοποίηση των αιτητών σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη ή άλλο εξουσιοδοτημένο κέντρο δεν είναι απαραίτητη.

Ο αιτητής επιλέγει τη θέση για την οποία ενδιαφέρεται και συμπληρώνει τα πεδία της αίτησης.  Για την επιτυχή υποβολή της αίτησης πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα υποχρεωτικά πεδία.

Ο μισθός της θέσης είναι πάγιος και ανέρχεται στο ποσό των €89.161, στον οποίο προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις εγκρίνονται με νομοθεσία.  Επιπλέον, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.