Κενές θέσεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική - Όλες οι πληροφορίες



Την έναρξη δύο διαδικασιών πρόσληψης συνολικά 286 νέων μελών, για κάλυψη των αναγκών της, ανακοίνωσε σήμερα η Αστυνομία Κύπρου. Σύμφωνα με την προκήρυξη, που δημοσιεύτηκε σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, από την ερχόμενη Τρίτη, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για πλήρωση 200 θέσεων στην Αστυνομία, 56 θέσεων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και 30 θέσεων Ειδικών Αστυνομικών.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλουν αίτηση, μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «ΑΡΙΑΔΝΗ», στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ariadni.gov.cy στο πεδίο «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ», αφού προηγουμένως δημιουργήσουν σχετικό προφίλ. 

Οι αιτήσεις, θα υποβάλλονται από τις 7π.μ. της Τρίτης 26 Μαρτίου, μέχρι και τις 3μ.μ. της Δευτέρας 22 Απριλίου 2019. Το δικαίωμα υποβολής αίτησης ανέρχεται στα €45 και θα καταβάλλεται μέσω του συστήματος αποδοχής πληρωμών της JCC. Όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν θέση και για τις δυο διαδικασίες, (η διαδικασία πρόσληψης για τις θέσεις Ειδικών Αστυνομικών είναι διαφορετική από τη διαδικασία πρόσληψης Αστυνομικών/ Πυροσβεστών) θα πρέπει να υποβάλουν ξεχωριστές αιτήσεις, καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο για κάθε αίτηση. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Γραφείο Προσλήψεων της Αστυνομίας, στα τηλέφωνα 22808236, 22808247 και 22808483 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Αστυνομίας www.police.gov.cy και www.cypruspolicenews.com.

Για θέματα τεχνικής Υποστήριξης σχετικά με τη δημιουργία του Προφίλ ή με την υποβολή της αίτησης, οι υποψήφιοι μπορούν να αποτείνονται στο Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής, στο τηλ. 22601395 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].