Καύσωνας σήμερα στην επ. Αμμοχώστου!

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

 

Σήµερα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί και σταδιακά θαλάσσιοι ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. 

Η θερµοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς. 

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν, αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. 

Η θερµοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου το βραδυ θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Από το µεσηµέρι και µετά στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατµόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση µέχρι την Παρασκευή και περαιτέρω πτώση το Σάββατο για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.