Κατήγγειλε και στο παρελθόν ομαδικό βιασμό η 19χρονη Βρετανίδα; (BINTEO)


Νέες πληροφορίες για την καταγγελία ομαδικού βιασμού Βρετανίδας στην Αγία Νάπα φέρνουν στη δημοσιότητα τα ισραηλινά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την «Times of Israel»  η  19χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό, είπε ότι οι μνήμες της είναι θολές αλλά περίπου την 1 μ.μ., θυμάται ότι βιάστηκε από μερικούς από τους υπόπτους, μερικούς από τους οποίους δεν είχε γνωρίσει προηγουμένως. Μερικοί πήραν προφυλάξεις ενώ άλλοι δεν το έπραξαν, είπε, προσθέτοντας ότι την τραυμάτισαν σ' όλο το σώμα της κατά τη διάρκεια της επίθεσης και ότι ήταν υπό την επιρροή ουσιών.


Η γυναίκα  προηγουμένως παραδέχτηκε ότι από τις προηγούμενες μέρες γνώρισε έναν από τους υπόπτους και είχε σεξουαλικές επαφές μαζί του σε περισσότερες από μία φορά.

Ο πρώτος ύποπτος και το θύμα είχαν κουβεντιάσει στο Instagram αρκετές ημέρες πριν από την καταγγελόμενη επίθεση, σύμφωνα με το Channel 12, το οποίο δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη συζήτηση που έδειξε ότι ο ύποπτος φλερτάρει με τη γυναίκα και της ζήτησε να έρθει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του .

 Σύμφωνα με το  Channel 12, μια γνωστή της 19χρονης καταγγέλλουσας, είπε ότι  «η συγκεκριμένη γυναίκα είχε στο παρελθόν κατηγορήσει άνδρες για ομαδικό  βιασμό στο Ηνωμένο Βασίλειο και έλαβε αποζημίωση. Ωστόσο ο ισχυρισμός δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί αμέσως», όπως αναφέρεται συγκεκριμένα. 

Την Πέμπτη, ελήφθησαν δείγματα DNA από τους υπόπτους και τα τηλέφωνά τους κατασχέθηκαν εν μέσω υποψίας ότι είχαν κινηματογραφήσει την υποτιθέμενη επίθεση. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA αναμένονται εντός μιας εβδομάδας.

Η ιστοσελίδα Ynet αναφέρει πως σύμφωνα με το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας  η γυναίκα ισχυρίζεται ότι οι ύποπτοι της κρατούσαν τα χέρια καθώς την βίαζαν παρά τις φωνές της να σταματήσουν.

ΟΙ  ύποπτοι μόλις είδαν  τους γονείς τους που έφτασαν Κύπρο φώναζαν ότι η τοπική αστυνομία "μας κακομεταχειρίζεται  και ότι τους είχαν ξυλοκοπήσει, δήλωσε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας Κan.

«Βοηθήστε μας να αποδείξουμε  την αλήθεια, να μας βοηθήσετε να δείξουμε ότι έχουμε δίκιο», είπε ένας από τους υπόπτους στους δημοσιογράφους.