Κατερίνα Καινούργιου για Ελευθερία Ελευθερίου: «Κατίνα, ανήθικη και τραγική...»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής SuperΚατερίνα βλέποντας την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης μετά τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν άντεξε και ξέσπασε χαρακτηρίζοντας ανήθικη τη στάση της τραγουδίστριας.


«Το μόνο που με νοιάζει είναι το πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δε θα ασχοληθούμε σήμερα με αυτό αλλά τις επόμενες ημέρες. Απλά ήθελα να πετάξω μια ατάκα. Δηλαδή πραγματικά, εδώ ο κόσμος καίγεται και… Α, μπορώ να μιλήσω γι΄ αυτό. Έχω σοκαριστεί. Και υποτίθεται είναι φίλη της γιατί, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε ένα βίντεο που βλέπανε την πρεμιέρα του Survivor μαζί. Δε ξέρω τι κάνει η Παναγιώταρου εδώ ούτε αν ισχύουν αυτά που κυκλοφορούν και αυτά που γράφονται στο twitter και δε με αφορά. Δε θα πω τι γράφεται» ανέφερε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

«Εγώ πιστεύω ότι η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στον Στάθη Σχίζα και πιο χοντρά πράγματα από αυτά που αναφέρθηκαν χθες. Δε ξέρω ποια είναι η αλήθεια και δε με αφορά…. Αλλά, αυτό που έκανε η Ελευθερίου… Πραγματικά… Εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα "Χ". Το τι κάνει η ίδια με τον Μάριο είναι προσωπικό της θέμα. Εδώ όμως, μιλάμε για ένα άλλο ζευγάρι…

Ε πώς, δεν έχει ξεφύγει το πράγμα από αυτή την κατινιά; Εμένα δε με νοιάζει το ότι έφυγε, εμένα με νοιάζουν άλλα. Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου… Ήταν τόσο ανήθικο αυτό. Δε το κάνεις ούτε στον χειρότερο εχθρό σου αυτό. Ντροπή, ξεφτίλα… Δεν είχε δουλειά να πάει να του πει το οτιδήποτε… Τραγική η Ελευθερίου, τραγική… Εκθέτει δυο παιδιά χωρίς λόγο, που την είχε μέσα στο σπίτι της… Το θεωρώ ανήθικο από την πλευρά μιας γυναίκας» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.Ένα μήνα πριν η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πάλι έκρηξη για την Ελευθερία Ελευθερίου, καθότι δεν απάντησε στην δημοσιογράφο της εκπομπής της, με αποτέλεσμα να την... στολίσει και πάλι!