Κατακλυσμός: Θα λειτουργήσουν τρία ξενοδοχεία στον Πρωταρά και κάποια Hotels Apartments στην Αγία Νάπα


Καταχώρησε αγγελία για την επιχείρησή σου εύκολα και γρήγορα (Για απορίες καλέστε στο 70000137)


Τρία ξενοδοχεία στον Πρωταρά, καθώς και τουριστικά διαμερίσματα (hotel apartments) στην Αγία Νάπα, θα λειτουργήσουν το εορταστικό τριήμερο του Κατακλυσμού (6-8 Ιουνίου), αναμένοντας κίνηση από εσωτερικό τουρισμό. 

Από την 1η Ιουνίου ήδη επαναλειτούργησε στον Πρωταρά το Cavo Maris, ενώ ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος από σήμερα Παρασκευή (5/6) αναμένεται να λειτουργήσουν ακόμα δύο ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Tsokkos Hotels, επίσης στον Πρωταρά, προσφέροντας ειδικά πακέτα τιμών προς τους Κύπριους επισκέπτες. 

Όσον αφορά την Αγία Νάπα, η ενημέρωση που υπάρχει, είναι ότι θα ανοίξουν κάποια Hotels Apartments και ορισμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια, καθότι υπάρχει ενδιαφέρον από ντόπιους τουρίστες, κυρίως από κατοίκους της Λευκωσίας για να περάσουν το τριήμερο του Κατακλυσμού παραθαλάσσια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου Δώρος Τάκκας δήλωσε στην εφημερίδα "Πολίτης" ότι στην Αγία Νάπα δεν έχει ανοίξει ακόμα κανένα ξενοδοχείο και δεν αναμένεται να ανοίξει πριν από τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, με βάση πάντοτε τα σημερινά δεδομένα. «Η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα γύρω από την τουριστική κίνηση κρατεί τα ξενοδοχεία της περιοχής μας κλειστά. Δυστυχώς, δεν υπάρχει απολύτως τίποτε το χειροπιαστό σε σχέση με την τουριστική κίνηση για το αμέσως επόμενο διάστημα. Παραμένουμε σε αναμονή», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου ξενοδόχων. Σε αντίθεση, όμως, με τα ξενοδοχεία σε Αγία Νάπα και Πρωταρά έχουν ήδη λειτουργήσει αρκετοί χώροι εστίασης, κέντρα, καφεστιατόρια κ.λπ., στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης άρσης των περιοριστικών μέτρων, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής σύμφωνα με το πρωτόκολλο που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Θυμίζουμε ότι τα υποστατικά στην Αγία Νάπα που βρίσκονται σε λειτουργία μετά την εφαρμογή των Κυβερνητικών μέτρων της δεύτερης φάσης και ακολουθούν πιστά τους κανόνες υγιεινής σύμφωνα με το πρωτόκολλο που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας είναι τα ακόλουθα:

 «Lobby Cafe Bar», «Abacus Restaurant», «Ocean Basket», «Jello Cafe Restaurant», «Coffee Island», «Clarabelle Restaurant», «Fiji Restaurant», «Liquid Cafe», «Georgies Handy Food», «Acropolis Restaurant», «Odyssos Restaurant», «Paradisos Restaurant», «Vassos Restaurant», «Molos Matsoukas», «Pizza Hut», «Kfc», «Queen Vic», «Second Cup», «Το Καραμελωμένο Κρεμμύδι», «Mr Tzatziki» και «Buono Snack Bar», «Napa Tavern», «Donuts Market», «Gloria Cafe», «Avra Restaurant», «Τaverna Isaak»,"Flames Restaurant", "Hokkaido Restaurant", "Kaliva Beach Bar" 

"Cup Code Cafe & Bar", "Amethyst Napa Hotel & Pool Bar","Megu Japanese", "Bakery Co", "Footloose karaoke sport bar" και "Elma Kebab".