Καταγγελία γυναίκας..."Σκότωσαν την μητέρα μου κατά την επέμβαση για αντικατάσταση ισχίου"

Μιχάλης Αντωνίου.

Σε καταγγελία στην ιστοσελίδα μας,πρόχωρησε γυναίκα, η οποία όπως αναφέρει η μητέρα της πέθανε κατα την επέμβαση ρουτίνας, για αντικατάσταση ισχίου.

Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη κυρία, κατά την διάρκεια της επέμβασης έγινε αναισθητικό με επισκληρίδιο, ενώ της χορήγησαν το βακτήριο της μυνηγγήτιδας. 

Επι μια βδομάδα σφάδαζε απο τους πόνους...

Συγκεκριμένα η αναγώστρια αναφέρει πως η μητέρα της μετά την επέμβαση, σφάδαζε απο τους πόνους επι μια βδομάδα, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως είναι παρενέργειες απο το επισκληρίδιο, ενώ έλεγαν στην γυναίκα πως δεν συνεργάζεται για να την "πιάσουν" τα φάρμακα όπως αρακτηριστικά της ανέφεραν. 

Μετά απο μια βδομάδα έπεσε σε κώμα...

Μια βδομάδα μετά την επέμβαση η άτυψη γυναίκα, έπεσε σε κώμα, με τους γιατρούς να μην ξέρουν πως να χειριστούν την κατάσταση, ενώ όπως αναφέρει η κόρη της έχασαν τον παραπεμπτικό για mri δύο φορές. Ο αναισθησιολόγος ανέφερε πως δεν μπορει να μετακινηθεί εκτός νοσοκομείου και πως πρέπει να παραμείνει στο ορθοπεδικό τμήμα. 

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, υπέβαλαν τελικά την γυναίκα σε εξέταση mri, όπου της χορήγησαν φάρμακο το οποίο της προκάλεσε αλέργια με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της σε ηλικία 67 ετών. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η 67χρονη γυναίκα ήταν υγιής και το μόνο φάρμακο που λάμβανε ήταν θυροξίνη. 

Η αναγνώστρια αναφέρει πως προχώρησε σε καταγγελία τόσο στην αστυνομία, όσο και στο υπουργείο υγείας, αλλά δυστυχώς δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17/9/2017.