Καταγγελία για ιατρική αμέλεια από τους συγγενείς του Στ. Γεωργίου


Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας διάβηκαν το πρωί της Πέμπτης (07/02) οι συγγενείς του 34χρονου Σταύρου Γεωργίου.

Έκαναν καταγγελία για ιατρική αμέλεια, καθώς θεωρούν ότι παραλείψεις των γιατρών είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 34χρονου.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Φάνης Μακριδης απο το tothenaonline, άρχισε (σε πρώτη φάση) εξετάσεις το τμήμα μικροπαραβάσεων Λάρνακας, ενώ η κηδεία του θανόντος έχει αναβληθεί, καθώς θα διευθετηθεί να γίνει νεκροψία στη σορό του Σταύρου Γεωργίου, που καταλείπει ανήλικο παιδί.

Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος απεβίωσε από Γρίπη Α τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/02) χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας. Επιπλέον, δεν συγκαταλέγεται στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, για τις οποίες είναι αυξημένος ο κίνδυνος επιπλοκών από την Γρίπη Α.

Εξάλλου, ο δημοτικός σύμβουλος Αμμοχώστου και φίλος της οικογένειας Δημήτρης Σαβουλλής, κατήγγειλε στο ThemaOnline, πως όταν οι συγγενείς ζητούσαν από τους γιατρούς να μεταφερθεί ο Σταύρος στην εντατική του Γ.Ν. Λευκωσίας, τους απαντούσαν πως πρέπει να βάλουν μέσον.

Πηγή:Φάνης Μακρίδης - tothemaonline