Καταγγελία για επίθεση ακτιβιστών εναντίον κυνηγού


Επίθεση ακτιβιστών εναντίον κυνηγού καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, Άριστος Αριστείδου, στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Αριστείδου κυνηγός, ο οποίος βρισκόταν σε επιτρεπόμενη περιοχή και περίμενε να ξημερώσει, αντιλήφθηκε δύο ακτιβιστές που προσπαθούσαν να τον διώξουν από την περιοχή και να τον αποτρέψουν από το να κυνηγήσει.

Συνέχισε αναφέροντας ότι έγιναν κάποιες συζητήσεις και οι ακτιβιστές περιφέρονταν στην περιοχή. Όταν ο κυνηγός πυροβόλησε τρυγόνι και πήγε να το πάρει, η ακτιβίστρια πήρε το θήραμα και δεν του το έδινε και ακολούθησε λογομαχία.

Ο κυνηγός, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, άφησε κάτω το όπλο του για να μην γίνει κάποιο ατύχημα, ενώ ο συνοδός της ακτιβίστριας του επιτέθηκε με σπρέι πιπεριού με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος. Οι ακτιβιστές έφυγαν και ο κυνηγός παρέμεινε στο σημείο για πολλά λεπτά μέχρι να καταφέρει να πάει στο αυτοκίνητό του. Εκεί διαπίστωσε ότι οι πόρτες του οχήματός του ήταν ανοιχτές.

Όταν τελικά έφτασε στο σπίτι του διαπίστωσε ότι οι ακτιβιστές τον είχαν καταγγείλει ότι τους επιτέθηκε.

Ακολούθως μετέβη στην αστυνομία με τον δικηγόρο του.

Ο κ. Αριστείδου μίλησε για οργανωμένους «μισθοφόρους», οι οποίοι σε σελίδες κοινωνικές δικτύωσης έγραψαν αναληθή γεγονότα για το περιστατικό, όπως ότι τους επιτέθηκαν δύο κυνηγοί.

Εξήγησε ότι αυτά τα άτομα συνεργάζονται με κάποιους στην Κύπρο, ενώ έκανε λόγο για προσπάθειες να προκαλέσουν, ώστε να καταγράψουν περιστατικά με κυνηγούς.

Μάλιστα, είπε ότι πήγαν να κάνουν μια ακτιβιστική ενέργεια σε περιοχή κυνηγιού και η μία κοπέλα φορούσε καπέλο με το σήμα του ψευδοκράτους.

Δείτε το βίντεο: 


ΠΗΓΗ:sigmalive