ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία για εκπαιδευτή, έκαψε στρατιώτη με κάλυκα

Απίστευτη καταγγελία έφθασε από πατέρα νεοσυλλέκτου στο SigmaLive. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του πατέρα, ο γιος του, ο οποίος βρίσκεται για σκοπούς εκπαίδευσης σε ΚΕΝ, δέχθηκε «επίθεση» από εκπαιδευτή του.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας στο SigmaLive, ενώ οι νεοσύλλεκτοι βρίσκονταν σε βολή, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο εκπαιδευτής έπιασε τον κάλυκα απ’ τ’ όπλο με το οποίο προηγουμένως είχε πραγματοποιήσει βολή ο νεοσύλλεκτος και τον έκαψε στο χέρι. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο εκπαιδευτής τον ρώτησε, μάλιστα, «Κάφκει τούν’ το πράμα».

Ο νεαρός μεταφέρθηκε από τον πατέρα του σε ιδιώτη δερματολόγο, ο οποίος πιστοποίησε το έγκαυμα.

Εντύπωση προκαλεί ότι αυτή δεν είναι η μοναδική καταγγελία που αφορά τον εν λόγω εκπαιδευτή. Δεύτερος πατέρας καταγγέλλει στο SigmaLive ότι ενώ οι νεοσύλλεκτοι ετοιμάζονταν να φύγουν από το στρατόπεδο, ο συγκεκριμένος εκπαιδευτής οδήγησε επικίνδυνα όχημα τύπου Stayer με ταχύτητα προς το μέρος των νεοσυλλέκτων, σταματώντας το - προφανώς για εκφοβισμό, όπως αναφέρει η καταγγελία- λίγα μέτρα μακριά τους.

Το SigmaLive, στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελιών, επικοινώνησε με το Υπουργείο Άμυνας, το οποίο ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή δόθηκαν οδηγίες για διερεύνηση των περιστατικών στο συγκεκριμένο ΚΕΝ.

Δείτε τη φωτογραφία που απεικονίζει το χέρι του νεοσυλλέκτου που καταγγέλλει ότι υπέστη έγκαυμα από τον εκπαιδευτή του: 


Πηγή: sigmalive.com