Παραλίμνι: Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί για τα Καρναβάλια!


Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/3/19 η νυχτερινή ποδαράτη και θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ με σημείο συγκέντρωσης/έναρξης τη Γρίβα Διγενή στη συμβολή με την Τάσου Μάρκου. 

Καρναβαλιζόμαστε και ξεχυνόμαστε στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου με μοναδικές αμφιέσεις και απολαμβάνουμε τα καρναβαλίστικα μπιτ που πλαισιώνουν ηχητικά τους δρόμους. Οι δρόμοι από όπου θα περάσει η παρέλαση θα κλείσουν από τις 7:15 το βράδυ και θα παραδίδονται στη τροχαία σταδιακά, με το πέρας της παρέλασης, η οποία υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 9 το βράδυ.



 Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί:

Οι δρόμοι που επηρεάζονται είναι η οδός Τάσου Μάρκου, μέρος της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή και μέρος των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Αγίου Γεωργίου, Εφέσου, Ιονίας, Βυζαντίου, Ρωμανού, Νίκης, Αντώνη Παπαδοπούλου και Λεωφόρος Πρωταρά. Η «Νυχτερινή Ποδαράτη» θα έχει συντροφιά την ομάδα κρουστών “BATUKINIO” από τη Λεμεσό και με τη συνοδεία πλήθους καρναβαλιστών θα καταλήξει στην Πλατεία Μητροπόλεως για ένα ξέφρενο πάρτι».



«Καρναβαλίστικη Παρέλαση»



Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη «Καρναβαλίστικη Παρέλαση θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι από το Β’ Δημοτικό Παραλιμνίου και θα καταλήξει στην Πλατεία Μητροπόλεως στο χώρο όπου έχει τοποθετηθεί μεγάλη τέντα, για να δοθούν αναμνηστικές πλακέτες στα σύνολα.



Στην παρέλαση οι δρόμοι που θα επηρεαστούν από την παρέλαση είναι η Λεωφόρος Πρωταρά και οι οδοί Τάσου Μάρκου, Γρίβα Διγενή, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Αγίου Γεωργίου, Αγίου Δημητρίου, Ακροπόλεως, Αντώνη Παπαδοπούλου, Σαλαμίνος, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Β’, Κωνσταντίνου Κοτζιάπασιη, Δήμητρας και Περσεφόνης.



Οι δρόμοι θα κλείσουν από τη μία το μεσημέρι, θα ανοίξουν στις τέσσερις το απόγευμα και οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην σταθμεύουν πάνω στα πεζοδρόμια και να σταθμεύουν στους διαθέσιμους δημόσιους χώρους στάθμευσης. Όλοι οι δημόσιοι χώροι Στάθμευσης διαθέτουν χώρους στάθμευσης για ΑμεΑ.