Καρναβάλι Αμμοχώστου: Όλα έτοιμα για την αποψινή Ποδαράτη στο Παραλίμνι


Όλα έτοιμα για την ποδαράτη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο Παραλίμνι (20:00), η οποία θα αποτελέσει τα... προεόρτια της μεγάλης  Κυριακάτικης Καρναβαλίστικης παρέλασης της επαρχίας Αμμοχώστου.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία του Νέα Αμμόχωστος, φέτος αναμένεται  η διασκέδαση της ποδαράτης να φτάσει στα... ύψη καθώς, εκτός όλων των άλλων, έχει τοποθετηθεί σκηνή στην πλατεία του Παραλιμνίου (πλησίον της καφετέριας "Πλατεία"), με DJ Box στην κορυφή αυτής.

Όπως ενημερωθήκαμε, δεν υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής (λόγω καιρού) της ποδαράτης και φυσικά ούτε της μεγάλης αυριανής Καρναβαλίστικης παρέλασης. Εξάλλου αύριο ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία.

Θυμίζουμε ότι - όπως ανακοίνωσε η επίσημη σελίδα του Καρναβαλιού Αμμοχώστου - "οι συμμετέχοντες στη Βραδινή Ποδαράτη,  πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο συγκέντρωσης που είναι η οδός Γρίβα Διγενή στη συμβολή με την Τάσου Μάρκου (έμπροσθεν της καφετέριας GONZO) το αργότερο μέχρι τις 19:30 η ώρα, λόγω του ότι η Βραδινή Ποδαράτη θα αρχίσει ακριβώς στις 20:00.


Διαφήμιση:

ACROPOLIS QUALITY FOOD PARALIMNI:


Οι δρόμοι που θα επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση στο χώρο συγκέντρωσης, θα κλείσουν στις 19:00΄. Η πορεία θα τερματίσει στην πλατεία Μητροπόλεως/Αγίου Γεωργίου για ένα μοναδικό καρναβαλίστικο πάρτι!