Κάππαρης: Πλάνα από τη σειρά "Εσύ στον κόσμο σου"


Από τον Κάππαρη και συγκεκριμένα από το "Kalifi" που βρίσκεται στην παραλία "Μάλαμα" άρχισε ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης Κυπριακής σειράς "Εσύ στον κόσμο σου", όπως σας ενημερώσαμε σε σχετικό κείμενο χθες Τρίτη.

Σε ανάρτησή του ο σεναριογράφος της σειράς, κ.  Κωνσταντίνος Οδυσσέως, ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, γράφοντας:

"Πρωί πρωί σήμερα ξεκινήσαμε τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς ΕΣΥ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ. Ευχαριστώ το νέο αυτό αστέρι που τραγουδά, τον Θεόδουλος Λάμπρου, τον εμπειρότατο βιολιστή Παναγιώτη Αγγλογάλλο, τον Panayiotis Antoniou που εγκατέστησε και ρύθμισε τα μηχανήματα ήχου στο χώρο και στον Chris Karas που μας παραχώρησε την Kaliφi.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στην παραγωγή, τον σκηνοθέτη, τον διευθυντή παραγωγής, τους τρεις διευθυντές φωτογραφίας που χειρίζονται τις κάμερες, τον οπερατέρ του ήχου, τη βοηθό σκηνοθέτη, το φροντιστήριο, το μακιγιάζ τις ενδυματολόγους, όλα τα παιδιά που είναι στο crew και φυσικά τους αγαπημένους μου πρωταγωνιστές.

Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ από όλους μας σ' αυτή τη δουλειά είναι για εσάς που αγαπάτε τη σειρά μας.

(Το βιντεάκι είναι γυρισμένο ερασιτεχνικά, με κινητό τηλέφωνο)"

Δείτε το τα πιο κάτω βίντεο που ανάρτησε ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως, και η ιστοσελίδα του ΑΝΤ1 .