«Κάποιοι παλεύουν να βρούνε τρόπους για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα»


Ανάρτηση στα social media από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη, στην οποία τονίζει πως στην Κύπρο κάποιοι παλεύουν να βρούνε τρόπους για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Παράλληλα, κάνει αναφορά στην επιστροφή στις προπονήσεις σε μικρά γκρουπ στην Αγγλία.

Η ανάρτηση του εκτελεστικού προέδρου του ΠΑΣΠ:

"12 Μαίου το πρώτο σταδιο επιστροφης στις προπονησεις σε μικρά γκρουπ στην Αγγλία.

23 ΜΑΪΟΥ

13 μέρες μετά την πρώτη προπόνηση, θα ακολουθήσει το στάδιο όπου θα επιτρέπεται η σωματική επαφή, κάτι αναπόφευκτο εφόσον μιλάμε για το ποδόσφαιρο. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν να θυμίζουν κανονική λειτουργία, ώστε οι ομάδες να μπουν στην τελική ευθεία για τα παιχνίδια.

12 ΙΟΥΝΙΟΥ 4 εβδομάδες προαιτημασίας

Αυτή είναι η ημερομηνία κλειδί και η σημαντικότερη όλων. Για τότε είναι προγραμματισμένο να γίνει και πάλι σέντρα και κυλήσει το τόπι. Ακόμα και σε άδεια, χωρίς οπαδούς γήπεδα, θα είναι μία όαση, μία ένεση θετικής ψυχολογίας. Τότε ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τις 9-10 αγωνιστικές και τα συνολικά 92 παιχνίδια που θα ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα.

27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Εάν, εφόσον και αφού όλα κυλήσουν υπό φυσιολογικές συνθήκες και η πανδημία του Covid-19 δεν χτυπήσει τα ματς, θα ολοκληρωθεί η σεζόν για την Premier League. Δηλαδή, θα έχει παιχτεί μπάλα για έξι βδομάδες και θα είναι όλα έτοιμα για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

 

Στην Κύπρο, κάποιοι παλεύουν να βρούνε τρόπους για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα!"