Καμηλοπάρδαλη «εισέβαλε» σε γαμήλια φωτογράφιση

Μία καμηλοπάρδαλη έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια γαμήλιας φωτογράφισης, καθώς εισέβαλε στα πλάνα και δεν έλεγε να το κουνήσει από το σημείο.

Το απόλυτο photobombing κατάφερε να κάνει μία καμηλοπάρδαλη, η οποία «εισέβαλε» στα πλάνα των φωτογράφων, πίσω από τους νεόνυμφους, κατά τη διάρκεια γαμήλιας φωτογράφισης σε πάρκο άγριας ζωής στην Νότιο Αφρική.

Το πανύψηλο κι άκακο θηλαστικό παρασύρθηκε από τα μπουκέτα λουλουδιών που κοσμούσαν τον χώρο αλλά και τα χέρια των φιλενάδων της νύφης, χαρίζοντας μερικά μοναδικά καρά, που σίγουρα θα κοσμούν σε περίοπτη θέση το άλμπουμ του γάμου των δύο νεόνυμφων.

Μάλιστα, το επιβλητικό θηλαστικό (που ακούει στο όνομα Άμπι) παρέμεινε επί ώρα στο σημείο, ενώ επέτρεψε στο έκπληκτο ζευγάρι να την χαϊδέψει στο κεφάλι. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Areena Riverside Resort, το οποίο αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους επισκέπτες της περιοχής, ενώ πολλά είναι τα ζευγάρια, που επιλέγουν το εν λόγω πάρκο για να βγάλουν τις γαμήλιες φωτογραφίες τους.

http://cyprustimes.com/wp-content/uploads/2018/08/ScreenHunter_7421-Aug.-25-08.19-233x300.jpg 233w" sizes="(max-width: 600px) 100vw, 600px" >