Κάλια Ελευθερίου: "Κλείστηκα στο σπίτι μου - Πονούσα το στομάχι μου...Ντρεπόμουν"


Η Κάλια Ελευθερίου, βρέθηκε καλεσμένη για πρώτη φορά στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα, και μίλησε για την τηλεοπτική της αποχώρηση από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, τα επόμενα σχέδια της, την δήλωση που "έβαλε φωτιά" για τους ποδοσφαιριστές και τα μοντέλα (αν δεν έχεις πάει σε καλλιστεία στην Κύπρο, δεν κάνεις καριέρα), αλλά και για τις δυσκολίες που πέρασε. 

Η ίδια ανέφερε, για τις τηλεοπτικές συνεργασίες στην Ελλάδα:

Είμαι τα τελευταία δυο χρόνια στην Ελλάδα με τους "Θαλασσόλυκους", το Dot, το "Θαλασσόλυκους 2" και μετά το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα".

Ήμασταν 7 άτομα πάνω στο σκάφος και ήμουν η μόνη γυναίκα. Είμαι εύκολη στην συμβίωση και με πρόσεχαν όλοι τους. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, στήριζε ο ένας τον άλλον. Όταν γύρισα στο σπίτι έπαθα κλειστοφοβία, μετά το απέραντο γαλάζιο, να είμαι στους τέσσερις τοίχους. Η πιο δύσκολη στιγμή όταν έπαθα κρίση πανικού, όταν έπαθα έντονη ναυτία.

Εμπειρικά ήταν μεγάλη επιτυχία που ήμουν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Δεν είχα την λαχτάρα να μπω στην τηλεόραση, ήθελα να κάνω καινούργια πράγματα. Δεν είχα την λαχτάρα να κάνω δική μου εκπομπή. Ήταν όλα σε έντονο βαθμό. Ήμουν μόνη στην Ελλαδα, δεν είχα φίλους και συγγενείς μαζί μου. Ήταν  η ζωή μου, η δουλειά μου και όλα μεγάλωναν μέσα στην δουλειά μου.

Για το τέλος της συνεργασίας της και τις δύσκολες στιγμές:

Στην αρχή της σεζόν δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχε διακοπή της συνεργασίας μας. Μετά το σκέφτηκα, όταν αναφέρθηκε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή. Εκεί άρχιζα να καταλάβαινα ότι θα μπορούσε να φύγω. Κλείστηκα στο σπίτι μου. Πονούσα το στομάχι μου. Ντρεπόμουν εγώ, για το πως αντιμετώπισα την συγκεκριμένη κατάσταση με την κοπέλα. Με άλλαξε το περιστατικό, με γέρασε αυτό το έτος, έχασα λίγο από την χαρά μου και τον αυθορμητισμό μου. Υπεραναλύω κάποια πράγματα και είμαι ενοχική ως άνθρωπος.

Την πιο στενή σχέση την είχα με την Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά και με όλους είχα μια καλή σχέση. Υπήρχε μια συζήτηση ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές, με αφορμή το περιστατικό. Η δική μου αποχώρηση ήταν η πιο εύκολη να γίνει.


Για την δήλωση με τους ποδοσφαιριστές και τα μοντέλα:

Εννοείται ότι ακούστηκε λάθος, αυτό που είπα. Νιώθω όμως ακόμη, ότι στην Κύπρο δίνονται ευκαιρίες σε άτομα που έχουν μια αναγνώριση. Μερικές φορές, σε αυτό το τομέα πρέπει να γίνεις πιο αναγνωρίσιμη. Δεν αφορούσε κανέναν προσωπικά.Κατάλαβα ότι στεναχώρησα άτομα, αλλά δεν επικοινώνησε κάποιος μαζί μου. 

Για τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια:

Είχα σκοπό να φύγω το Σάββατο αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν θα μείνω για λίγο καιρό στην Κύπρο. Υπάρχουν συζητήσεις, για το "Θαλασσόλυκους 3" αλλά και να κάνω κάποια ένθετα σε κάποιες εκπομπές. Θέλω να είμαι σίγουρη για το επόμενο βήμα μου. Θα μπορούσα να κάνω πράγματα είτε στην Ελλάδα, είτε στην Κύπρο. Νιώθω ότι είναι πιο πολύς ο κόσμος και οι προτάσεις στην Ελλάδα. Είχα πει ότι δεν θα ήθελα να ξανακάνω πάνελ και δεν θα ξανακάνω. Νιώθω ότι κλειδώνομαι και δεν μπορώ να σχολιάζω τα θέματα της ημέρας.

Για το αν είχε ενδοιασμό αν θα ερχόταν ξανά στην εκπομπή μετά από χρόνια:

Δεν είχα ενδοιασμό αν θα ερχόμουν σήμερα στην εκπομπή. Νιώθω άνετα μαζί σου και εδώ στην εκπομπή. Δεν ήξερα απλά αν ήθελα να συζητήσω όλα αυτά. Νιώθω άνετα και ασφαλής και με εσένα (Αριστοτέλους) και με τα παιδιά.