Και τρίτη καταγγελία για άντρα που πλησίασε παιδάκι-Για κατάθεση η μητέρα


Και τρίτη καταγγελία ενώπιον των Αρχών που κάνει λόγο για άντρα που πλησίασε παιδάκι, η οποία έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των ανακριτών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη στις 15 Σεπτεμβρίου, με την καταγγελία να αναφέρει, ότι άγνωστος άντρας πλησίασε 11χρονο κοριτσάκι που έπαιζε με άλλα παιδάκια στη γειτονιά, δίπλα από την οικία της.

Αμέσως η 11χρονη, αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον άγνωστο που την ακολουθούσε και ο οποίος είχε αποβιβαστεί από όχημα, και τότε, άρχισε να τρέχει έντρομη, όπου μετέβη στην οικία της και ενημέρωσε τη μητέρα της.

Στη συνέχεια ο άγνωστος άντρας τράπηκε σε φυγή, ενώ η μητέρα της 11χρονης κλήθηκε το μεσημέρι στο ΤΑΕ για κατάθεση.

Για το ίδιο περιστατικό υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες, με την Αστυνομία να αξιολογεί κάθε πληροφορία.

Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον των Αρχών υπάρχουν άλλες δύο καταγγελίες που κάνουν λόγο για άγνωστο άντρα που πλησίασε παιδιά έξω από σχολείο.

Συγκεκριμένα ο άγνωστος άντρας πρότεινε στα παιδιά να τα μεταφέρει με το όχημά του, ενώ φέρεται να είπε «είπε μου ο παπάς σου να σε πιάσω» και «εν να έρτει ο θείος σου να σε πιάσει;». Διευκρινίζεται ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια απαγωγής των παιδιών, ωστόσο συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ωστόσο, η Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για τον ίδιο άντρα, ενώ αξιολογούνται πληροφορίες και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.  

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, ο άντρας της τρίτης υπόθεσης δεν φαίνεται να είναι ο ίδιος με αυτόν που βρισκόταν έξω από σχολεία.