Και στο Λιοπέτρι γυρίσματα της ταινίας του Nicolas Cage



Στην τέταρτη μέρα των γυρισμάτων της βρίσκεται η ταινία «Jiu Jitsu» με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στο Μάμμαρι και θα συνεχιστούν στην Λεμεσό, στην Πάφο και τι Λιοπέτρι(δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα παρευρεθεί και ο διάσημος πρωταγωνιστής στο Λιοπέτρι).


*Fixed4U: Super καλοκαιρινός διαγωνισμός με δώρα αξίας €220!*


Με πρωτοβουλία του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus), που έχει την αποκλειστική ευθύνη προώθησης και ανάπτυξης της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, πραγματοποιήθηκε αργά χθες το απόγευμα ξενάγηση ομάδας δημοσιογράφων στο χώρο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας.

Τους δημοσιογράφους συνόδευε o γενικός διευθυντής του Invest Cyprus Γιώργος Καμπανέλλας και είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά μέρος των γυρισμάτων, των σκηνικών αλλά και των εργασιών που πραγματοποιούνται.


Πρόκειται  για μια τεράστια παραγωγή που στοιχίζει περίπου 750 χιλιάδες ευρώ την μέρα και θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση της συνολικά έξι εβδομάδες.  

Η ιστορία αφορά ένα κομήτη ο οποίος ανοίγει μια χρονοπύλη  από την οποία κατεβαίνει ένας εξωγήινος που θέλει να καταστρέψει την γη. Σε ένα ναό στην Βιρμανία εκπαιδεύονται 12 πολεμιστές για να τον εξολοθρεύσουν ωστόσο αυτός που θα τα καταφέρει τελικά να τον εξολοθρεύσει είναι ο εκπαιδευόμενος του Nicolas Cage, τον οποίο υποδύεται ο Alen Muslin.


Πηγή:reporter.com.cy