Καφετέρια στο Παραλίμνι παροτρύνει τον κόσμο να στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις


Σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία προχώρησε το Maccadam cafe στο Παραλίμνι, το οποίο παροτρύνει τον κόσμο να στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος, για να συνεχίσουν να απασχολούν τον μεγάλο αριθμό προσωπικού που εργοδοτούν τόσα χρόνια.


Οι αγγελίες (για εργασία, ακίνητα, αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά, επαγγελματικό & οικιακό εξοπλισμό κ.α.)  στο Νέα Αμμόχωστος, διαβάζονται από χιλιάδες επισκέπτες! 

Καταχώρησε τη δική σου πατώντας ΕΔΩ. (Τώρα και στα αγγλικά) 


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα σας το ζητούσαμε αυτό αλλά μια κίνηση παγκόσμιας εμβέλειας μας έχει εμπνεύσει να το πράξουμε αυτό. 

Παίρνουμε το θάρρος αυτή τη δύσκολη περίοδο να σας ζητήσουμε να παραγγείλετε από το Epode Cafe, Senso Cafe, Plateia Cafe, Midtown Bistro, Acropolis Fast Food, Σουβλάκη του Σουκρή, Solido Cafe, Crispy Fried Chicken, Fabricca Coffee & Bites, NVC Jacket Potatoes, Butchery Co, Gonzo Bar & Grill, Μπύρα και Σχάρα  ή οποιοδήποτε άλλο ανεξάρτητο τοπικό κατάστημα τα οποία είναι πάρα πολλά για να τα αναφέρουμε όλα εδώ. 

Με λίγα λόγια στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις βοηθάμε να μπορούν συνεχίσουν να απασχολούν τον μεγάλο αριθμό προσωπικού που εργοδοτούν τόσα χρόνια και χρειάζονται τη στήριξη σας αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο.

Οπότε αν κάποια στιγμή επιλέξετε να παραγγείλετε ένα νόστιμο γεύμα μέσω της παράδοσης στο σπίτι ή πακέτου σας ζητάμε να σκεφτείτε τοπικά,στηρίζωντας τοπικά. Μαζί θα τα καταφέρουμε."