Κάβο Γκρέκο: Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ο ένας τραυματίας από το τροχαίο


Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο 31χρονος Ιρακινός, ο οποίος τραυματίστηκε όταν τετράχρονη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε, έπεσε από γκρεμό βάθους δέκα μέτρων, στην περιοχή Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του 31χρονου θεωρείται κρίσιμη, αφού φέρει μεταξύ άλλων ενδοκρανιακη αιμορραγία και διακομίσθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

4292088605808177 image

Όσον αφορά τον 21χρονο, δεύτερο επιβαίνοντα της μοτοσικλέτας, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου, αφού φέρει πολλαπλά τραύματα και κατάγματα αριστερής ωμοπλάτης, 12ης πλευράς και θλάση στον πνεύμονα. Ο 21χρονος, επίσης Ιρακινός, θα τύχει παρακολούθησης στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στο μεσημέρι της Δευτέρας όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τετράτροχη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο τουρίστες κατέληξε σε γκρεμό.

4292088681467692 image

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Δύναμης για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους δύο άνδρες στο νοσοκομείο. Η Τροχαία Αμμοχώστου, διερευνά το νέο τροχαίο, ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η τετράτροχη μοτοσικλέτα κατέληξε στον γκρεμό.