Κορωνοϊός: «Έφυγε» 40χρονη στην Ελλάδα - Είχε χάσει τον πατέρα της από τον ίδιο ιό πριν δέκα μέρες


Δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί γιατί κόλλησε πριν 2 μήνες - Η οικογένειά της αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 40χρονη στα Ιωάννινα, η οποία, μάλιστα είχε χάσει και τον πατέρα της πριν από δέκα μέρες, από τον ίδιο ιό.

Η οικογένεια της Αλεξάνδρας Σώζου, ωστόσο, βρήκε το κουράγιο και αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19, ενώ παράλληλα κάνει έκκληση προς τον κόσμο να εμβολιαστεί. Η 40χρονη, αν και προτίθετο, δεν πρόλαβε να κλείσει το ραντεβού της για εμβολιασμό, καθώς νόσησε πριν δύο μήνες.

Κατά τον γονιδιωματικό έλεγχο είχε εντοπιστεί ότι μολύνθηκε από το στέλεχος Αλφα, δηλαδή τη βρετανική μετάλλαξη του κορωνοϊου.

Η έκκληση της οικογένειας: 

Από χθές η καρδιά μας ράγισε. Το χαμόγελό μας έσβησε. Ο δικός μας Άγγελος, η Αλεξάνδρα μας δεν άντεξε άλλο αυτή την άνιση μάχη. Ήθελε να βγεί νικήτρια και να γυρίσει να μοιράσει ξανά χαμόγελα απλόχερα παντού σε κάθε βήμα της όπως έκανε πάντα.

Όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες που πάλευε ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου. Δίπλα της είχε μια ομάδα ηρώων που παλεύανε στο πλευρό της ακούραστοι, δίνοντας έναν τιτάνιο αγώνα για το κορίτσι μας. Δεθήκανε μαζί μας, με τον πόνο και τη θλίψη μας. Κάποιες φορές όμως σε όλους τους αγώνες υπάρχουν και οι ήττες.

Το κεφάλι ψηλά όμως γιατί εσείς θα δώσετε πολλούς αγώνες και θα είστε στήριγμα σε πολλές οικογένειες.

Για σας όλους τους ήρωες και για τους αγώνες που δίνετε η οικογένεια της Αλεξάνδρας αποφάσισε να ανοιχθεί λογαριασμός στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούνε να πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR0801713010006301010337871

Επιθυμία της Αλεξάνδρας μας ήταν η διαδικασία της αποτέφρωσης,την οποία και θα πραγματοποιήσουμε.

40xroni