ΕΝΠ - Δόξα 0-2: Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης οι φιλοξενούμενοι


Η Δόξα επικράτησε με 2-0 της Ένωσης στο Τάσος Μάρκου και πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου. 

Η ομάδα του Ερανοσιάν πήρε την νίκη στο πρώτο παιχνίδι με τους “βυσσινί” χάρη στα τέρματα των Ζορζίνιο (37΄) και Καρλίτος (77΄). 

Καλό αναλόγως των καιρικών συνθηκών και του αγωνιστικού χώρου που μάζεψε νερό, το πρώτο μέρος. Αργό τέμπο και λιγοστές φάσεις στο 2ο. 

Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 22/1 στο Μακάρειο. 

Το lıve του αγώνα

1΄Σέντρα... 

2΄Πρώτη ευκαιρία στο ματς, είναι για την Δόξα. Ο Ζορζίνιο, έφυγε στην πλάτη της άμυνας των “βυσσινί”, πέρασε και τον Πέτρου όμως το πλασέ του ήταν άστοχο. 

7΄Έχει σταματήσει η βροχή... 

**Οι δύο ομάδες θα τα πούνε και για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Δευτέρα σ΄έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Οι δύο μονομάχοι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας άλλωστε. 

8΄Στα κοντινά πλάνα φαίνεται πόσο νερό έχει μαζέψει ο αγωνιστικός χώρος. 

12΄Πρώτη μεγάλη φάση για την Ένωση με τον Ρουσιά. Ο κάπτεν σήμερα της Ένωσης, απέναντι από τον Γκρεμσλ έκανε το πλασέ όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας έδιωξε σε κόρνερ.

19΄Ένα μακρινό σουτ του Ασαμόα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πέτρου. 

22΄Ευκαιρία για την Ένωση με το Βαρέλα ο οποίος εντός της περιοχής και από πλάγια θέση, έκανε το δυνατό σουτ. Δύσκολα σε κόρνερ ο Γκρεμσλ.

27΄Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα με τον Κάρλος να πιάνει την κεφαλιά μόνος - ανενόχλητος εντός περιοχής, η μπάλα όμως έφυγε έξω. Πάντως ήταν πολύ ωραίος ο συνδυασμός των παικτών του Ερανοσιάν και συγκεκριμένα των Παπαφώτη - Βαλέντε.

37΄ΓΚΟΛ, 0-1 η Δόξα με τον Ζορζίνιο! Εξαιρετική μπαλιά από τον Ασαμόα ο οποίος βρήκε τον Ζορζίνιο, αυτός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Πέτρου.  

gghhgdderrddddwwwwe

42΄Κίτρινη στον Βαλέντε. 

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Δεδομένων των δύσκολων καιρικών συνθηκών αλλά και του αγωνιστικού χώρου ο οποίος μάζεψε νερό, είδαμε ένα αρκετά καλό πρώτο μέρος. Ευκαιρίες δημιούργησαν και έχασαν αμφότερες οι ομάδες με την Δόξα να καταφέρνει να εκμεταλλευτεί μία από αυτές και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της προβάδισμα.

46΄Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στο Τάσος Μάρκου. Με μία αλλαγή οι φιλοξενούμενοι... Μπόλιεβιτς αντί Ζε Βαλέντε. 

50΄Σέντρα του Βαρέλα εντός περιοχής, ο Ρουσιάς κατέβασε όμως τον πρόλαβε ο αμυντικός πριν γίνει απειλητικός. Ήταν σε καλή θέση ο επιθετικός των “βυσσινί”. 

54΄Κίτρινη στον Μουλαζίμη για φάουλ στον Παπαφώτη. 

59΄Επικίνδυνη σέντρα από τον Αμπαρτζουμιάν, βγήκε και μάζεψε ο Γκρεμσλ. 

65΄Προσπάθησε με τις διορθωτικές του κινήσεις να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του ο Σιβιέρο. Για την ώρα η Ένωση δεν απείλησε ιδιαίτερα την Δόξα. Απεναντίας η Δόξα δείχνει να ελέγχει τον ρυθμό και το υπέρ της προβάδισμα. 

66΄Σουτ από τον Αμπαρτζουμιάν, κόρνερ. Πέρασε ανεκμετάλλευτο. 

72΄Ένα σουτ του Αμπαρτζουμιάν πέρασε έξω.

Δεν βλέπουμε καλό δεύτερο μέρος στο Παραλίμνι. 

77΄ΓΚΟΛ, 0-2 η Δόξα με τον Καρλίτος! Έφυγε στην πλάτη της άμυνας ο Καρλίτος και με πλασέ δίνει ισχυρό προβάδισμα στην Δόξα. Ήταν εξαιρετική η κάθετη του Παπαφώτη στην φάση του γκολ.

85' Κίτρινη στον Τραϊτσέφσκι.

90’ Σουτ από τον Θεοδώρου εντός περιοχής, έξω. 

90+ 1΄Κόκκινη για την Ένωση, απευθείας στον Αγκίρι ο οποίος απώθησε τον Καρλίτος πριν ο 2ος βγει τετ α τετ με τον Πέτρου.

Εντεκάδες:

ΕΝΠ: Πέτρου, Μουλαζίμης, Βαρέλα (56΄Αμπαρτζουμιάν) Κουμής (76΄Κολοκούδιας) Θεοδώρου, Ρουσιάς, Ροντρίγκεζ, Σπολιάριτς (62΄Ουντόντζι) Αγκίρι, Α. Κυριάκου, Μαϊσουράντζε.

Δόξα: Γκρέμσλ, Βαλέντε (46΄Μπόλιεβιτς) Παπαφώτης, Λούις Κάρλος (57΄Καρλίτος) Γιούτριτς, Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι, Μπαρμπόσα, Μέσκα, Χριστοφή, Ζορζίνιο (70΄Χαραλάμπους)

gggffedddsssssswwwweeer

16:52... Άρχισαν οι βροχές 

16:33... Ο διαιτητής επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση. Κανονικά η σέντρα.

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α' Βοηθός διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
Β' Βοηθός διαιτητής: Χαράλαμπος Χαραλάμπους
4ος διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

Σταύρος Παπαδημητρίου/Αντρέας Ψάλτης