Ιδού ο ύποπτος για φόνο στο ΗΒ που παραδόθηκε στην Κύπρο (pic)

Ο Charles Riddington, είναι ο 36χρονος ύποπτος για δολοφονία στο Ηνωμένο Βασίλειο που παραδόθηκε την Παρασκευή (12/10) στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου Παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής σε μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, 36χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό  ένταλμα σύλληψης για διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε το 2016 στη Μεγάλη Βρετανία.

Ακολούθως, ο 36χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 16/10/2018, όποτε και θα παρουσιαστεί εκ νέου στο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος συνελήφθη αρχικά από την ψευδοαστυνομία και μετά από διαδικασίες, παραδόθηκε στις Κυπριακές Αρχές.

Να θυμίσουμε ότι ο Riddington συνελήφθη στις 21 Αυγούστου στα κατεχόμενα.

Καταζητείτο από τις Βρετανικές Αρχές για εμπλοκή του στον φόνο του 24χρονου George Barker, ο οποίος είχε μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου έξω από το γυμναστήριο Double K Gym στο χωριό Bexley το πρωί της 14ης Νοεμβρίου του 2016.

Ο Riddington, ο οποίος είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούσε 14 διαφορετικά ονόματα, ταξίδεψε στο Dusseldorf από το Manchester αμέσως μετά τον φόνο.

Μάλιστα, άλλαξε την εμφάνιση του, άφησε μακριά ξανθά μαλλιά ενώ είχε πετύχει είσοδο στα κατεχόμενα πολλές φορές με ψεύτικα διαβατήρια, μέχρι που η Interpol ειδοποίησε τις «Αρχές» για τις τελευταίες του κινήσεις.

 

ΠΗΓΗ:sigmalive.com