Ιδανική για οικογενειακές διακοπές η Αγία Νάπα

Η βρετανική εφημερίδα «Mirror» παρουσιάζει την Αγία Νάπα ως τον ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές.

 

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος αναφέρει ότι «τα εγκωμιαστικά σχόλια για την Αγία Νάπα από διεθνή μέσα ενημέρωσης συνεχίζονται, με τη βρετανική εφημερίδα Mirror να παρουσιάζει σε σχετικό της άρθρο τον τόπο μας ως τον ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές».

 

Με τίτλο "Πώς μπορείς να κάνεις πολυτελείς διακοπές στην Αγία Νάπα της Κύπρου μακριά από πάρτι» η αρθρογράφος της εφημερίδας σημειώνει πως στην Αγία Νάπα μπορεί κανείς να βρει αυτό που ψάχνει, ανεξαρτήτως ηλικίας».

 

Προσθέτει ότι «πέρα από τη νυχτερινή ζωή, η Αγία Νάπα αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες που θέλουν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Από τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων που παρέχουν υπηρεσίες για όλη την οικογένεια, τους γονείς και τα παιδιά κάθε ηλικίας, μέχρι τα αμέτρητα εστιατόρια που προσφέρουν πολλές και ποιοτικές επιλογές, μετατρέποντας ένα απλό γεύμα σε γαστρονομική εμπειρία».


Παράλληλα γίνεται αναφορά "στις καταγάλανες παραλίες στις οποίες υπάρχουν υποδομές και εγκαταστάσεις για κάθε ηλικιακό γκρουπ, ενώ η κάθε οικογένεια μπορεί να αποκτήσει διάφορες εμπειρίες μπαίνοντας στα καραβάκια που μεταφέρουν κόσμο στα μαγευτικά τοπία της Αγίας Νάπας μεταξύ των οποίων και τις Θαλασσινές σπηλιές».


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γιάννη Καρούσου «η βρετανική εφημερίδα Mirror αναφέρει ακόμα ότι η Αγία Νάπα μπορεί να καλύψει σχεδόν όλα τα ενδιαφέροντα και τις απαιτήσεις σε ένα υψηλό επίπεδο τουριστικής εμπειρίας».

 

Στο άρθρο της εφημερίδας γίνεται ακόμα αναφορά και στην Αμμόχωστο «την πόλη φάντασμα», αφού, όπως σημειώνεται, τον Αύγουστο του 1974 η Τουρκία εισέβαλε και την κατέλαβε με τους κατοίκους της να φεύγουν παίρνοντας μαζί τους μόνο τα ρούχα που φορούσαν και μέχρι και σήμερα κανένας δεν κατάφερε να επιστρέψει, αφήνοντας πίσω μια πόλη παγωμένη στο χρόνο.   


Στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος χαρακτήρισε "θετικό το γεγονός ότι δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι σε μεγάλες βρετανικές εφημερίδες όπως είναι η Mirror αναφέρονται στην πραγματική πλευρά της Αγίας Νάπας. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι κάτι άρχισε να αλλάζει στο πώς βλέπουν οι ξένοι, και ειδικά οι Βρετανοί την Αγία Νάπα, αφού υπάρχουν καινούργιες εμπειρίες, νέες δραστηριότητες και πλέον γίνεται αναφορές στις οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο στην νυχτερινή ζωή της περιοχής".