Ήρθαμε Πρωταρά για κολύμπι και κοκτέιλς


Και σιγά σιγά επιστροφή στην ομαλότητα, με στόχο να σωθεί ότι σώζεται τη φετινή τουριστική περίοδο. Τα σημερινά πάντως νέα, άκρως ενθαρρυντικά με την κάμερα του Alpha να συναντά στο αεροδρόμιο Λάρνακας τουρίστες από χώρες της κεντρικής Ευρώπης.


Ρεπορτάζ: alphanews.Live 


«Ήρθαμε για το μήνα του μέλιτος μας. Πιστεύω ότι θα είναι τέλεια να μείνουμε εδώ.  Για μία βδομάδα θα μείνουμε στο Άλσος και θα επιστρέψουμε στη Λάρνακα για ακόμη μία βδομάδα». Έχουμε κάνει σχεδια για το πώς θα περάσουμε..»

Στην "προτίμηση" των τουριστών τα τουριστικά θέρετρα του νησιού, Αγία Νάπα και Πρωταράς.

«Θα μείνουμε στον Πρωταρά για 12 ημέρες. Κολύμπι, ποτό και κοκτέιλς..»

«..Για τις ηλιόλουστες παραλίες.. Παράξενο που είμαστε οι πρώτοι τουρίστες, αλλά μας αρέσει. Θα μείνουμε στον Πρωταρά για οκτώ βράδια».

Και τους περισσότερους να εξηγούν ότι επέλεξαν την Κύπρο, ψάχνοντας προορισμούς που κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα με τον κορωνοίο.

«Ασφαλές μέρος. Θα μείνουμε στην Αγία Νάπα».

«Είναι από τις χώρες που είναι ασφαλής. Μου αρέσει που είμαι από τους πρώτους τουρίστες».

Πρεμιέρα για Wizz

Τουρίστες οι οποίοι κατέφθασαν στην Κύπρο μέσω της αεροπορικής εταιρείας Wizz Air, η οποία εγκαινίασε σήμερα τη νέα της βάση στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Και την οποία οι αρχές του αεροδρομίου υποδέχτηκαν με υδάτινες αψίδες.

Μαρία Κουρουπη

«Είναι μία νέα αρχή μαζί με τα υπόλοιπα προγράμματα που ξεκινούν πιο εντατικά τον Ιούλιο από τα αεροδρόμια μας. Μία αρχή που θα μας επιτρέψει όλους να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Η βάση της αερογραμμής θα στελεχώνεται από τρία αεροσκάφη και θα υπάρχουν περισσότερες από ένα εκατομμύριο θέσεις για φέτος, κάτι που θα καταστήσει την Wizz δυνατό παίκτη στην αεροπορική κίνηση της Κύπρου, δήλωσε στον Άλφα η Διευθύντρια της εταιρείας.

Zsuzsa Poos, Διευθύντρια Marketing Wizz Air

«Εκτός του ότι είναι πολύ όμορφος προορισμός για διακοπές, προσφέρεται και για οικογένειες. Έχουμε μακροπρόθεσμα σχέδια για την Κύπρο και τη Λάρνακα ως βάση και θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές».

Από σήμερα αυξάνονται οι πτήσεις από και προς την Κύπρο μέσω και των δύο αεροδρομίων της χώρας.