ΗΠΑ: 20χρονος βίασε και σκότωσε 11χρονη



Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 20χρονος στο Νιου Τζέρσι, ο οποίος βίασε και στη συνέχεια σκότωσε την 11χρονη κόρη μιας γειτόνισσάς του. 


Ο Ανδρέας Εράσο, όπως είναι το όνομα του νεαρού, αρχικά είπε στις Αρχές ότι μαχαίρωσε το κορίτσι επειδή νόμισε ότι πρόκειται για εισβολέα. Ωστόσο, η μακάβρια υπόθεση ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των Αρχών όταν βρέθηκε το πτώμα της 11χρονης σε ταράτσα κοντά στο οικοδομικό συγκρότημα όπου διέμεναν τόσο ο δράστης όσο και η οικογένεια του θύματος.


Ήταν απόγευμα της 12ης Ιουλίου 2017 όταν αναφέρθηκε η εξαφάνιση της Αμπιγκέιλ Σμιθ. Η αστυνομία εντόπισε το πτώμα της 15 ώρες αργότερα, τυλιγμένο σε μια κουβέρτα σε ταράτσα κοντά στο παράθυρο του διαμερίσματος του 18χρονου τότε Εράσο.


«Να καείς στην κόλαση στην αιωνιότητα που βίασες και σκότωσες το κοριτσάκι μου», ήταν τα λόγια της τραγικής μητέρας του κοριτσιού, τη στιγμή της ανακοίνωσης της ποινής του Εράσο. Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος θα εκτίσει το 85% της ποινής του, δηλαδή 63 χρόνια, εννέα μήνες και τρεις ημέρες προτού αποκτήσει δικαίωμα αίτησης αναστολής. Επιπλέον, καταδικάστηκε σε επιπλέον 50 χρόνια φυλάκισης για άγρια σεξουαλική επίθεση εναντίον του παιδιού.

Πηγή: Έθνος