Ηλικιωμένος βιντεοσκοπούσε τις επαφές του με ανήλικες


Μπροστά σε μια πρωτοφανή υπόθεση πορνογραφίας βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Πάτρα, μετά από πληροφορίες ότι βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές συνευρέσεις με γυναίκες, μεταξύ των οποίων και ανήλικες!

Κατά την έρευνα που έκαναν, διαπίστωσαν ότι ο 73χρονος έστηνε κάμερα και βιντεοσκοπούσε εν αγνοία τους κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης τις εφήμερες ερωτικές του συντρόφους, τις οποίες πλήρωνε για να συνευρεθούν. Μεταξύ αυτών ήταν μία 17χρονη και άλλη μια ανήλικη κοπέλα, που έχουν καταγραφεί στο πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο είχε καταγράψει ο ηλικιωμένος σε 99 ψηφιακούς δίσκους και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος!

Τα DVD κατασχέθηκαν μαζί με τρεις κάμερες με τις οποίες γινόταν η καταγραφή, αλλά και διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα, περούκες και 139 ναρκωτικά χάπια. Ο 73χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και του ασκήθηκε δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν ο ηλικιωμένος πωλούσε στο διαδίκτυο το υλικό που κατέγραφε και αν υπάρχουν και άλλες ανήλικες μεταξύ των θυμάτων του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα