Επ. Αμμοχώστου: Στις πέντε οι συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό 40χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο

Δύο άτομα ηλικίας 30 και 28 ετών, κάτοικοι Λευκωσίας συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη και συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, που διαπράχθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Ιουνίου, στην επαρχία Αμμοχώστου.  

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ άνδρας ηλικίας 40 ετών, βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων, τα οποία φέρονται να τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του».

Προστίθεται ότι την Τετάρτη 15 Ιουνίου, συνελήφθησαν δύο 36χρονοι και ένας 32χρονος, οι οποίοι την επομένη 16 του μήνα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για έξι μέρες.

Εξάλλου από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 30χρονου και του 28χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση.

Τα δύο άτομα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Σημειώνεται ότι μετά χθεσινή σύλληψη των δύο ατόμων, ο αριθμό των προσώπων που συνελήφθησαν για την υπόθεση ανέρχεται στους πέντε.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις