Επ. Αμμοχώστου: Στα ύψη ο υδράργυρος - Αναλυτικά ο καιρός

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά μετά το μεσημέρι αναμένεται να εμφανιστούν αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς, 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται να παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί εως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και σταδιακά στα νότια και ανατολικά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

 Η θερμοκρασία το βράδυ στην επ. Αμμοχώστου θα πέσει γύρω στους 23. 

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Πέμπτη και μή αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.