Η Ρούλα θα μηνύσει τον Μάνο για το τεστ πατρότητας που ζητά για Ίριδα και Μαλένα


Ερχονται νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και την «διαμάχη» μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει εκνευριστεί με το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτεται να ζητήσει τεστ πατρότητας, για να διαπιστώσει αν η Ίριδα και η Μαλένα, είναι δικά του παιδιά, μετά τις αποκαλύψεις ότι η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα, διατηρούσε εξωσυζυγικούς δεσμούς.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης διατυμπάνιζε πόσο καρπερός είναι»

Παράλληλα, στενό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε, στο pelop.gr, και τόνισε ότι «Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος Δασκαλάκης διατυμπάνιζε ότι ήταν δυνατός και καρπερός…». Η αντίδραση της 33χρονης προφυλακισμένης για το θάνατο της Τζωρτζίνας δεν άργησε να έρθει καθώς, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες τονίζοντας ότι, «ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει».

Αναλυτικότερα όπως αναφέρει το pelop.gr, είναι αρκετά πιθανό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί δικαστικά εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ παράλληλα έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο, ότι σκέφτεται να υποβάλει μήνυση στον εν διαστάσει σύζυγο της, για την ενέργεια του να ζητήσει τεστ DNA, για να αποδείξει ότι είναι δικά του παιδιά η Ίριδα και η Μαλένα.

«Η Πισπιρίγκου καταθέτει μήνυση για το τεστ πατρότητας»

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος ανέφερε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σχετικά με το τεστ πατρότητας που ζήτησε ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, πως «η ενέργεια αυτή εφόσον επισημοποιηθεί από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, σύμφωνα με την εντολέα μου, είναι πέρα από τα όρια».

O δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε ότι θα κατατεθεί μήνυση της 33χρονης μητέρας για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της μνήμης των νεκρών παιδιών της.